INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Nu le vine să creadă că rămân fără Messi! Jucătorii de la Barcelona au mers la reședința argentinianului: „Erai un copil când ai venit, acum ești cel mai mare din lume”

Foștii colegi de la Barcelona au transmis mesaje emoționante după anunțul plecării lui Leo Messi. +15   FOTO
Foștii colegi de la Barcelona au transmis mesaje emoționante după anunțul plecării lui Leo Messi.

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2021 21:32 / Actualizat vineri, 06 august 2021 21:44

Foștii colegi de la Barcelona au transmis mesaje emoționante după anunțul plecării lui Leo Messi. 

Sergio Busquets a fost primul care a ajuns la reședința lui Messi din Castelldefels, în tentativa de a obține mai multe informații despre neașteptata ruptură. Conform La Sexta, mai mulți jucători catalani l-au urmat.

Busquets, după plecarea lui Messi de la Barcelona:

„Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut la acest club! O fac în numele tuturor celor care ți-au fost alături. Erai un copil când ai sosit, iar acum pleci din postura de cel mai mare jucător din istorie. 

Ai dus clubul pe culmile gloriei. Sunt mândru că mă pot lăuda cu faptul că am jucat împreună și că am împărțit atâtea momente frumoase. Îmi va fi tare dor de tine!”, a transmis Busquets. 

Foștii colegi, mesaje emoționante pentru Messi

  • Coutinho: „Îți mulțumesc pentru tot. A fost o mare onoare să te întâlnesc și să joc alături de tine. Sunt recunoscător pentru modul în care m-ai tratat de la venirea la Barcelona. Îți doresc tot binele din lume în viitor. Dumnezeu să aibă grijă de tine și de familia ta”;
  • Ansu Fati: „Toți băieții care ajung la La Masia visează să joace alături de tine. Mă simt norocos că am reușit asta. Vreau să îți mulțumesc pentru cei acești doi ani, pentru toate gesturile tale de afecțiune și pentru tot ce m-ai învățat. Eu și familia mea îți vom fi mereu recunoscători. Îți doresc tot binele din lume”;
  • Xavi: „Ca un mare fan catalan, ca fost coleg și ca prieten, pot doar să îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut în ultimii ani. Orice ai face în continuare, sper să îți reușească. Mult succes!”.

VIDEO Primul gol marcat de Leo Messi la prima echipă a Barcelonei

Citește și alte știri despre plecarea lui Messi de la Barcelona: 

Joan Laporta face lumină în cazul plecării lui Messi de la Barcelona: „Nu am putut lua o decizie care să afecteze clubul în următorii 50 de ani”

Cum a reacționat Ronald Koeman după ce l-a pierdut pe Lionel Messi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
ripensistu
ripensistu  •  07 August 2021, 17:49

Ce plangaciosi.

doxin
doxin  •  07 August 2021, 02:24
Postat de Chris Montora pe 06 August 2021, 21:51

Daca as fi cel mai bun din lume si as avea atat de multi bani incat sa nu imi pese si as mai avea motivatie si putere sa duc as zice "mi-ati dat totul, va mai dau si eu 1 an gratis de la mine". Ca sigur n-ar fi gratis, as mai avea sponsori, as mai avea venituri diverse. Dar nu sunt, asa ca n-am decat sperante sa il mai vad jucand si sa ma bucur de ce face pe teren.

Si daca din punctul lui de vedere clubul nu l-a respectat.. Fratee a renuntat la bani multi! Parerea mea e ca Barcelona l a scos pe usa din dos.. Trist!

gigelos
gigelos  •  06 August 2021, 22:22

Diego ramanea tzaspe ani cu salariul redus cat e nevoie , oricum banii vin ...sponsorizari etc .Despre ce vorbim ? Salariile reprezinta 110 % din buget , aoleu mama ce s-au sacrificat pt club ...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează