INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Un campion mondial cu naționala Franței îl pune la punct pe Messi: „Să iasă în față și să explice!”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 11:40 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 17:33

Christophe Dugarry (50 de ani), fost mare internațional francez, nu este sigur că Lionel Messi (35 de ani), fotbalistul celor de la PSG, își va prelungi contractul cu gruparea de pe „Parc des Princes”. 

Acesta cere ca Lionel Messi să iasă în spațiul public și să explice ce vrea să facă în viitorul apropiat, dar și să afrime sau să infirme dacă încă mai poate juca la un nivel ridicat și mai poate ajuta clubul PSG să facă performanță. 

S-au tras la sorți „sferturile” de finală din UEFA Champions League » Dueluri senzaționale: Real Madrid dă peste Chelsea, Bayern peste Manchester City
TRAGERE LA SORȚI
S-au tras la sorți „sferturile” de finală din UEFA Champions League » Dueluri senzaționale: Real Madrid dă peste Chelsea, Bayern peste Manchester City

Christophe Dugarry, despre Lionel Messi, fotbalistul lui PSG: „Ce vrea băiatul ăsta?”

„În povestea asta, cu prelungirea contractului lui Messi cu PSG, vreau ca el să iasă în față și să explice. Ce vrea băiatul ăsta să facă? La un moment dat, aș vrea ca el să vină în fața tuturor și să spună ce are în cap, prin ce stare trece la PSG și să ne zică că iubește clubul PSG, că e fericit aici. 

Vreau și să ne precizeze și din ce motiv nu a performat în ultimele săptămâni. El încă crede că poate juca la cel mai înalt nivel, că iubește acest club... La un moment dat, va trebuie să îmi explice și asta. 

Bineînțeles că nu va vorbi în legtură cu posibila prelungire a contractului, pentru că, evident, nu a jucat deloc bine în ultima perioadă. Pentru ce să mai stea la echipă? Din motive de marketing, pentru a vinde tricouri, sau pentru a face performanță?”, a declarat Christophe Dugarry, potrivit cotidianului spaniol AS. 

În carieră, Christophe Dugarry a jucat la Girondins de Bordeaux, AC Milan, FC Barcelona, Olympique Marseille, Birmingham City și Al-Rayyan (Qatar). Este campion mondial (1998) și european (2000) cu naționala Franței, pentru care a marcat de 8 ori în 55 de selecții. 

Citește și: 

Istvan Kovács, în dificultate în prima repriză la San Sebastian + A anulat golul lui AS Roma doar după intervenția VAR!

„Mi s-a înroșit telefonul! Pleacă doar pe 30-40 de milioane de euro” » „Tricolorul” care a impresionat în acest an e la mare căutare, conform impresarului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează