INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cifre fabuloase » United a aruncat cei mai mulți bani pe transferuri nereușite în ultimii 2 ani! Di Maria e "TOP FLOP"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2015 20:56

De cînd Alex Ferguson a plecat de la Manchester United și inspirația la transferuri i-a părăsit pe englezi.

Manchester United a consumat mai mulți bani pe transferuri nereușite decît orice alt club din Anglia!

Prime Time Sport scrie că United a dat aproximativ 160 de milioane de euro pe fotbaliști care au fost folosiți cel mult jumătate din timpul de joc, din vara lui 2013 pînă acum, numiți de englezi "flop" (n.r. adică transferuri nereușite, eșuate).

Angel di Maria, transfer de 75 de milioane de euro, deține recordul, cu Marouane Fellaini, 24 de milioane de euro, în urma lui.

David Moyes și Louis van Gaal au adus mari pierderi echipei moștenite de la Ferguson.

Alexis Sanchez este cel mai prolific transfer în Europa sezonul trecut, jucînd 86% din minute. Ca o comparație, Di Maria a jucat doar 48% iar Luke Shaw (de la Southampton la United pentru 32 de milioane de euro) doar 33%.

650.000.000 €au fost cheltuiți în Premier League în ultimii doi ani doar pe fotbaliști care au jucat cel mult 50% din minute

Tottenham e pe locul 2 la pierderi, cu 136 de milioane de euro din total și cu jucători ca Lamela sau Soldado la capitolul dezamăgiri, înaintea celor de la City - 72, Liverpool - 68 (cu cele mai mari pierderi Balotelli și Markovici), Arsenal - 46 și Chelsea - 45.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează