INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MALAGA

„Cine e mincinosul?" » S-a răzbunat patronul lui Malaga pe antrenor după ce l-a criticat lansând „scandalul sexual"?!

Articol de - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 13:04

O variantă incredibilă prinde tot mai mult contur la Málaga: la trei zile după ce antrenorul Víctor Sánchez (43 de ani) l-a criticat pe Abdullah Bin Nasser Al-Thani, proprietarul din Qatar. Pe Twitter a fost distribuit un filmuleț în care tehnicianul apare dezbrăcat. Și Víctor a fost suspendat de club.

Șocantă această poveste din Andaluzia. Marți seară, Málaga anunța: „În baza lucrurilor recent descoperite și încă neverificate, Malaga îl suspendă din funcție pe antrenorul Víctor Sánchez del Amo până când se va face o anchetă completă". Acesta apăruse dezbrăcat și filmându-și penisul într-o înregistrare lansată pe rețelele de socializare.

„Nu s-a respectat nimic din ce s-a promis"

Incredibilă pare continuarea. Pentru că scandalul sexual ar fi fost declanșat tocmai de proprietarul clubului!

Sâmbătă, înaintea meciului de la Oviedo, tehnicianul criticase vehement conducerea grupării alb-albastre. Un atac la adresa patronului qatarian Abdullah Bin Nasser Al-Thani și a președintelui american Richard Shaheen.

Víctor, 43 de ani, din 15 aprilie 2019 la Málaga, era supărat de locul 16 din Segunda (la doar un punct deasupra zonei retrogradării) și de planul șefilor: „Am aflat că obiectivul clubului este să vândă jucători pentru a face rost de bani și nu pot fi de acord cu un asemenea plan. Ideea este să întărim echipa, nu să o slăbim. Rivalii devin mai puternici, dar nu și noi. Nu s-a respectat nimic din ce s-a promis. De la început ni s-au pus bețe în roate. Nu e nevoie de experți financiari dacă trebuie doar să vinzi fotbaliști pentru a salva Málaga".

„Vrea să pară un înger, care nu greșește niciodată"

După 1-1 cu Oviedo, la trei zile de la conferința incendiară, este distribuită pe internet înregistrarea compromițătoare cu antrenorul. Și acesta e suspendat.

Imediat, Al-Thani a dat un mesaj pe Twitter. Nu a dat niciun nume, însă ținta pare limpede: „Cine e mincinosul? Vrea să pară un înger, care nu greșește niciodată. Nu vrea să recunoască nicio eroare".

Víctor s-a apărat: „Este un delict contra intimității mele", a declarat el, susținând că a fost șantajat. "Acum, cazul e în mâna poliției".

„Anumite persoane m-au șantajat și mi-au cerut bani pentru a nu publica aceste imagini. Nu am nimic de spus pentru că nu am făcut nimic grav" 
Víctor Sánchez, antrenor Málaga 

„Crezi că te va ajuta dacă îi minți pe toți? Fii puternic și recunoaște că și tu faci greșeli" 
Abdullah Bin Nasser Al-Thani, patron Málaga

vezi și:

Răzvan Lucescu, nominalizat la titlul de antrenorul anului în Orientul Mijlociu: „Pentru mine, contează doar să câștig cu echipa!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează