INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Cine minte la Bayern: Lewandowski sau Salihamidzic? Ar putea pleca însă curând amândoi!

Articol de - Publicat duminica, 15 mai 2022 15:08 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 15:08

Atacantul polonez Robert Lewandowski susține că nu i s-a propus un nou contract la Bayern, iar directorul sportiv declară că golgheterul bavarez a refuzat oferta de prelungire și nu vrea să rămână.

Duelul declarațiilor în telenovela Lewandowski continuă să întrețină o atmosferă tensionată la Bayern. Înaintea ultimei partide a sezonului, 2-2 la Wolfsburg, directorul sportiv Hasan Salihamidzic a anunțat că a vorbit din nou cu polonezul, ce i-a confirmat că „nu vrea să accepte propunerea de reînnoire a contractului valabil până în 2023, dorind să plece acum".

Dezastru la Bordeaux, retrogradată pe teren după 62 de ani! Poliția i-a oprit pe ultrași cu gaze lacrimogene și tunuri cu apă!
FRANȚA
Dezastru la Bordeaux, retrogradată pe teren după 62 de ani! Poliția i-a oprit pe ultrași cu gaze lacrimogene și tunuri cu apă!

„Ultimul meci la Bayern”

Pe de altă parte, atacantul bavarezilor are propria versiune a situației și îl contrazice pe oficialul bosniac: „Am discutat cu Hasan și i-am comunicat decizia mea. Nu mă interesează să-mi prelungesc acordul, în ciuda faptului că nici n-am primit vreo ofertă... Cred că la acest moment cel mai important lucru pentru ambele părți e să găsim soluția corectă. E foarte posibil să fi jucat ultimul meci pentru Bayern". 

Logic, ziariștii de la Bild se întreabă: „A existat acea ofertă sau nu? Cine minte în toată povestea asta?".

Lewandowski așteaptă Barcelona

Adevărul este că golgheterul Bundesligii pentru a opta oară are o variantă de a se transfera și Barcelona se pregătește să scoată din cont 35-40 de milioane de euro. O sumă care ar fi pe placul lui Bayern, dat fiind că l-ar pierde gratis peste un an. Și Salihamidžici e pe făraș, din cauza neînțelegerilor cu antrenorul Nagelsmann.

50 de goluriîn 46 de meciuri în toate competițiile a marcat Lewandowski în acest sezon pentru Bayern. Atacantul de 33 de ani are 19 trofee la Bayer, între care 8 titluri

Citește și: 

Are 6 titluri în Bundesliga și ar putea pleca de la Bayern odată cu Robert Lewandowski!

Răzbunarea pregătită de Bayern pentru Barcelona + Jucătorul catalan dispus să renunțe la 7 milioane de euro pentru a ajunge la City!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează