INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Complice la dezastru! Tătărușanu, desființat de presă: „Nu este un portar pentru ambițiile Milanului”

Tătărușanu, desființat de presa din Italia. Foto: Imago Images
Tătărușanu, desființat de presa din Italia. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 13:58 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 14:28

Lui Ciprian Tătărușanu (36 de ani), integralist în eșecul suferit de AC Milan pe terenul lui Lazio (0-4), i se reproșează intervențiile stângace de la primele două goluri și că nu a ieșit la faza penaltyului. „De vină este cine-l mai bagă în poartă”, îl critică italienii.

Milan a fost de nerecunoscut marți pe Olimpico, în ultimul meci al turului din Serie A, încasând patru goluri de la viitoarea adversară a lui CFR Cluj în „16-imile” Conference League.

Tratamentul incredibil la care e supus de conducere căpitanul și golgheterul echipei, neplătit de 3 luni: „Te antrenezi cu mine și cu asistenta până la finalul contractului”
SCANDAL
Tratamentul incredibil la care e supus de conducere căpitanul și golgheterul echipei, neplătit de 3 luni: „Te antrenezi cu mine și cu asistenta până la finalul contractului”

Tătărușanu, desființat de presă: „Nu este un portar pentru ambițiile Milanului”

Toată apărarea rossonerilor s-a făcut vinovată în fața unui adversar dezlănțuit, iar Ciprian Tătărușanu a fost criticat din nou pentru prestația sa slabă și nesiguranța dintre buturi

Nu a luat notă de trecere și Gazzetta dello Sport a scris că „românul nu poate fi suficient pentru ambițiile campioanei, având culpă măcar la primele două goluri încasate până la pauză”.

VIDEO. Rezumatul meciului Lazio - Milan (4-0)

„O seară de uitat pentru Tătărușanu”

„La întâiul n-a ajuns decât cu unghiile la mingea reluată de Milinkovic-Savic, iar la 0-2 s-a mișcat prost la incursiunea lui Marusic. La următoarele două, penalty-ul și punctul care a închis tabela nu avea ce face. O seară de uitat”, a scris Corriere dello Sport, notându-l cu 4. 

Nici Gazzetta dello Sport nu l-a menajat, considerându-l complice la dezastrul echipei din defensivă: „Se vede că nu poate fi un portar pentru ambițiile lui Milan. La 0-1 a fost prins pe contre-pied, apoi s-a răsfirat ca și cum s-ar fi întins pe un fotoliu, lăsând mingea să-i treacă stângaci pe lângă picior și fiind martor la reușita lui Zaccagni”.

Tătărușanu, criticat de italieni: „De ce nu iese din poartă?”

Și la lovitura de la 11 metri obținută de Pedro, din centrarea lui Felipe Anderson. s-a dovedit pasiv, retrăgându-se pe linia porții. 

„De ce nu a ieșit din poartă să intercepteze mingea? Și la primele două goluri are toată responsabilitatea. A fost executat pe colțul lui, dovedind o reactivitate slabă, iar la al doilea e ridicol în încercarea de a bloca balonul. Problema e și a celui care încă îl permite să joace la Milan!”, l-a caracterizat agenția Milannews, acuzându-l pe Pioli că insistă cu el ca înlocuitor al lui Maignan, a cărui refacere se prelungește.

100 de meciuriare Ciprian Tătărușanu în Serie A. 81 la Fiorentina, cu 101 goluri primite, și 19 la Milan, cu 29 primite

„Lazio a încântat prin calitate și organizare”

Cu doar trei săptămâni înaintea turului din Gruia al confruntării cu Lazio din Conference League, Lazio inspiră teamă. Și fără Immobile, echipa lui Sarri este superofensivă și poate provoca panică în orice defensivă. 

„A fost cel mai bun meci de când sunt aici”, a mărturisit Milinkovic-Savic, autorul deschiderii recitalului. Zaccagni, gol și assist, este golgheterul biancocelestilor (8 reușite), depășindu-l pe Immobile, iar Pedro și Felipe Anderson au completat un trident ofensiv extraordinar, cu un servant în mare formă, Luis Alberto, cel care a transformat penalty-ul.

Trupa lui Sarri a încântat prin calitate și organizare. Mereu aproape de minge și între ei, jucătorii laziali au fost ca pionii la biliard. Pot emite pretenții la un loc de Ligă”, scrie Gazzetta dello Sport. 

„Dacă am juca mereu așa, ne putem gândi la scudetto”, susține Milinkovic-Savic, căpitan în lipsa lui Immobile și marcator în premieră cu AC Milan.

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

Un star al lui Bayern a intrat în gura criticilor: „Ce a făcut se cheamă amatorism!”

Au fost stabilite semifinalele Ligii Națiunilor » Când vor avea loc partidele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
lulu
lulu  •  25 Ianuarie 2023, 18:30

Tatarusanu, la orice șut pe poarta,plonjează inițial pe verticală și,până ajunge el la orizontală, mingea-i de mult în poartă. Foarte slab la șuturile pe jos ,plus că a pierdut mult din reflexe.A fost bunicel,dar acum e timpul pt.retragere.

francklin67
francklin67  •  25 Ianuarie 2023, 18:03

Cu asa aparare nici doi portari intre buturi nu ar face fata.Goluri ca in curtea scolii,fundasi visatori la golurile 1,2 si 4.

istet10
istet10  •  25 Ianuarie 2023, 17:34

Sa fim seriosi, la ce gol a gresit? Eu rar am vazut fundasi mai adormiti ca cei ai Milanului.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează