INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SALERNITANA - AC MILAN 1-2

Ciprian Tătărușanu, criticat în presa din Italia, după ce a luat gol la singurul șut pe poartă în meciul cu Salernitana: „S-a poziționat greșit la golul marcat de Bonazzoli”

Ciprian Tătărușanu
Ciprian Tătărușanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2023 16:20 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2023 16:39

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a primit cea mai mică notă din toți jucătorii „diavolulului milanez” în meciul în care AC Milan, campioana Italiei, s-a impus pe terenul Salernitanei, scor 2-1, în runda cu numărul 16 din Serie A. 

Românul a fost notat cu 5,5 de site-ul calciomercato: „Nu a avut încredere și nici ritm. Nu s-a coordonat bine la golul Salernitanei și a rămas pe linia porții atunci când nu trebuia”, au scris italienii. 

Primarul Piteștiului, anunț de ultim moment despre Garita » Fanii Argeșului au izbucnit: „La ce vă mai trebuie stadion dacă echipa retrogradează?”
FC ARGEȘ
Primarul Piteștiului, anunț de ultim moment despre Garita » Fanii Argeșului au izbucnit: „La ce vă mai trebuie stadion dacă echipa retrogradează?”

Jurnalistul Piedro Mazzara, de la site-ul milannews.it, l-a notat cu 5,5 pe Ciprian Tătărușanu, despre care a scris. „Nu a avut mare lucru de făcut, cu excepția a câteva ieșiri, la care a dat dovadă de siguranță. S-a poziționat însă greșit la golul marcat de Bonazzoli, care a trimis balonul la colțul scurt. Saelemaekers a fost și el de vină la faza golului Salernitanei”. 

Din partea celor de la Gazzetta dello Sport, Ciprian Tătărușanu a primit nota 6,4, a treia cea mai mare notă a milanezilor, după cele primite de Rafael Leao (23 de ani), care a primit 7,2, și Sandro Tonali (22 de ani), ambii marcatori pentru AC Milan în poarta Salernitanei. 

VIDEO. Tătătrușanu îi apără penalty lui Lautaro Martinez

Citește și:

Gianni Infantino, după ce a fost criticat pentru că și-a făcut un selfie la ceremonia dedicată lui Pele: „Sunt consternat”

Decizia luată de Federația Franceză de Fotbal în cazul lui Didier Deschamps, după ce tehnicianului i-a expirat contractul la finalul lui decembrie 2022

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
emil1986
emil1986  •  05 Ianuarie 2023, 10:33
Postat de propaganda pe 04 Ianuarie 2023, 23:33

Am vazut golul, nu a gresit Tatarusanu. Ori exagereaza GSP-ul, ori italienii nu ne plac!

Exagereaza, ca sa nu spun mint ziaristii nostri. Si stii de ce? Pentru ca Ciprian nu-i baga in seama.

propaganda
propaganda  •  04 Ianuarie 2023, 23:33

Am vazut golul, nu a gresit Tatarusanu. Ori exagereaza GSP-ul, ori italienii nu ne plac!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează