INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENT

VIDEO Ciro Immobile a fost implicat într-un accident violent în Roma! Mașina, complet distrusă după ce a fost lovită de un tramvai

Articol de - Publicat duminica, 16 aprilie 2023 12:11 / Actualizat duminica, 16 aprilie 2023 14:57

Ciro Immobile, atacantul de 33 de ani al lui Lazio, a fost implicat într-un accident violent, care a avut loc în Roma, în această dimineață.

Mașina pe care o conducea italianul a fost izbită violent, într-o intersecție, de un tramvai, care ar fi trecut pe roșu, scrie presa din Italia. 

După accident, mai multe persoane au avut de suferit, fiind duse la spital, niciuna nefiind grav rănită. Printre aceastea se află și cele două fiice ale lui Immboile, care vor face mai multe investigații la spital.

VIDEO. Ciro Immobile, implicat într-un accident violent

Atacantul lui Lazio a ieșit nevătămat din mașina sa, care a fost complet distrusă.

„Nu sunt rănit. Am doar dureri la un braț. Tramvaiul a trecut pe roșu”, a spus acesta.

La fața locului au venit rapid medicii și pompierii, iar Poliția a început să facă reconstituirea, discutând cu mai mulți martori.

  • Cotat la 18 milioane de euro, Ciro Immobile are 12 goluri în acest sezon, în 30 de meciuri.
  • Trecut pe la juniorii lui Juventus, a mai jucat la Siena, Grosseto, Pescara, Genoa, Torino, Borussia Dortmund, Sevilla. E la Lazio din iulie 2016

Citește și: 

Loți Boloni, irezistibil cu Metz în liga secundă franceză » Se bate pentru promovare! + Momentul care a schimbat totul la 3-0 cu Bordeaux

Clipe de furie » Patronul lui Chelsea, insultat de fanii albaștri furioși după încă o înfrângere: s-a certat cu ei în tribună!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
teo9696
teo9696  •  16 Aprilie 2023, 20:50
Postat de ali.bec pe 16 Aprilie 2023, 13:13

Vezi, nea Luce, așa se procedează dacă vrei sa fie de vina vatmanul. Îl lași sa treacă pe roșu și te bagi in el. Nu așa, tam nisam, fără sa te uiți și sa zbieri după aceea in gura mare.

Vatmanul care l-a lovit pe nea Mircea era stelist și de-aia l-a troznit. L-a urmărit tot Bucureștiul până a greșit Il Luce și atunci..... bang....

Nick111
Nick111  •  16 Aprilie 2023, 19:57

E plin de vatmani din ăștia și pe aici. Având legea scrisă pentru ei mereu fac din astea. Cei care vorbesc altfel habar nu au cum e. Bine că nu are nimic Ciro. Numai cine nu știe cum e sa intre un tramvai in tine intenționat ia apărarea vatmanilor

ali.bec
ali.bec  •  16 Aprilie 2023, 13:13

Vezi, nea Luce, așa se procedează dacă vrei sa fie de vina vatmanul. Îl lași sa treacă pe roșu și te bagi in el. Nu așa, tam nisam, fără sa te uiți și sa zbieri după aceea in gura mare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează