INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO

Șocant! Ciro Immobile a fost agresat de față cu soția și copilul său

Ciro Immobile, în duel cu Simone Scuffet / Foto: Guliver/GettyImages
Ciro Immobile, în duel cu Simone Scuffet / Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2024 14:07 / Actualizat vineri, 15 martie 2024 15:08

Golgheterul lui Lazio, 34 de ani, a fost atacat de un grup de indivizi în fața grădiniței băiatului său în vârstă de numai 4 ani.

Ciro Immobile este un jucător esențial pentru Lazio. Iubit de suporteri. Însă asta nu-l scutește de neplăceri. Golgheterul romanilor a fost vineri dimineață victima unui incident petrecut chiar în fața grădiniței la care merge copilul său.

Știm „sferturile” Champions League: Real - Manchester City și PSG - Barcelona sunt marile șocuri + cum arată tabloul semifinalelor: putem avea El Clasico în finală
TRAGERE LA SORȚI
Știm „sferturile” Champions League: Real - Manchester City și PSG - Barcelona sunt marile șocuri + cum arată tabloul semifinalelor: putem avea El Clasico în finală

Ciro Immobile a fost atacat de huligani fizic și verbal

Ce s-a întâmplat? Immobile se afla împreună cu soția, Jessica, și băiețelul lor în vârstă de numai 4 ani, Mattia, când a fost atacat verbal și fizic de către un grup de indivizi.

Incidentul l-a șocat pe atacantul lui Lazio, care, potrivit cotidianului Corriere dello Sport, și-a sunat imediat avocații. El i-a mandatat să acționeze imediat, penal, împotriva celor care au fost protagoniștii „declarațiilor grav defăimătoare și dăunătoare imaginii profesionale și personale a sportivului”.

Avocații lui Ciro Immobile acuză și unele publicații pentru că ar fi instigat la ură împotriva jucătorului

Avocații, în schimb, susțin că de vină sunt și unele mijloace mass-media.

„Totul s-a petrecut în urma instigării la ură provocată și susținută de unele publicații și de jurnaliști prin canalele lor de socializare, care răspândesc cuvinte de ură față de Ciro Immobile”, au ținut aceștia să precizeze.

Ștefan Radu i-a fost coechipier lui Ciro Immobile până vara trecută

Ciro Immobile este din 2016 la Lazio, care l-a transferat de la FC Sevilla în schimbul a 9,5 milioane de euro. Sub contract până-n 2026, el a înscris în acest sezon 10 goluri, în 34 de meciuri. Șase le-a marcat în 24 de partide din Serie A, restul în Liga Campionilor.

Per total, în Serie A, el a punctat de 200 de ori în 346 de meciuri. De asemenea, are 56 de pase decisive în cont! Ex-dinamovistul Ștefan Radu i-a fost coechipier până vara trecută, când s-a retras din activitate.

VIDEO. GSP LIVE » Liviu Ganea, despre coșmarul lui Dinamo cu Lazio: „Jucătorii plângeau în vestiar”

Ați mai putea citi:

Șansă nesperată pentru Radu Drăgușin. Ar putea debuta în Champions League alături de Tottenham

Cu ce-și „stârnește” Erling Haaland foamea de goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  15 Martie 2024, 17:06

Pacat, Immobilul e foarte bazat.

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  15 Martie 2024, 16:28

Socant cand se intampla unui personaj cunoscut, dar nu mai e socant cand se intampla zilnic oamenilor obisnuiti, asa-i? Dar daca nu ai ce scrie in fituixa asta nenorocita, gasesti subiecte fara continut. Cu cat sunteti platiti pentru SMSurile astea?

mijoka
mijoka  •  15 Martie 2024, 16:18

Totul pana la familie.....deci sa nu ai jena sa înjuri sau sa agresezi în fatza copilului de 4 ani....... aceștia sunt oameni care merita un orășel al lor în mijlocul Saharei....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează