INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALBUM GUESS WHO

Cîştigă noul album Guess Who!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2011 18:00

Marţi, 20 septembrie, împreună cu Gazeta Sporturilor apare noul album Guess Who! Intră acum pagina Gazetei de Facebook la adresa www.facebook.com/GazetaSporturilor si plasează un comentariu cu melodia ta favorită sub poza de concurs cu Guess Who, etichtează-te pe imagine şi poţi fi cîştigătorul noului album Guess Who cu tot cu autograf original pe CD! Mîine, la ora 12:00 va avea loc tragerea la sorţi urmînd a fi desemnaţi trei cîştigători. Pentru a participa la concurs, poţi accesa direct şi acest link!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
lexaella
lexaella  •  19 Septembrie 2011, 23:56

daca nu va convine nu sunteti obligati sa ascultati,mai sunt si oameni care apreciaza ce face guess who.oricum in ziua de azi nu poti sa multumesti pe toata lumea si oricat te-ai stradui o sa fie si vesnic nemultumitii care se cred mult prea grozavi ca sa-i mai lase si pe altii sa vorbeasca.nu mai dati cu noroi in el pentru ca ajuns cineva si spune ce are pe suflet si, va deranjeaza k nu e asa de vulgar asa cum v-ar placea.spre deosebire de voi el are faima iar voi o sa ramaneti tot niste anonimi.tine-o tot asa laurentiu!!!

theo_s
theo_s  •  15 Septembrie 2011, 14:51

De ce promovati tocmai genul asta de muzica, ati facut un studiu de piata si concluzia e ca nivelul cititorilor e cam pe acolo? Ei, daca va intristeaza ca scrieti pt. cetateni care asculta mizerii, voila: va mai citesc si ascultatori de Rick Wakeman, Genesis, Yes, Tangerine Dream, Pink Floyd. Si faptul ca ii obligati sa stea cu reclama aia la gunoaie pe ecran e deranjant.

wtf2aces
wtf2aces  •  15 Septembrie 2011, 14:46

UN GUNOl. mai multe cuvinte nu merita.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează