INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Claudio Caniggia riscă 15 ani de închisoare! De ce este acuzat fostul atacant al Argentinei

Claudio Caniggia și Ioan Andone au jucat în Argentina - România, de la CM 1990, 1-1. Foto: Imago Images
Claudio Caniggia și Ioan Andone au jucat în Argentina - România, de la CM 1990, 1-1. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 20:48 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 20:48

Claudio Caniggia (56 de ani) este cercetat pentru că ar fi abuzat-o sexual pe fosta nevastă, într-un hotel din Buenos Aires!

Claudio Caniggia are probleme mari cu legea în Argentina. Fostul atacant al naționalei sud-americane, rezervă în optimile de finală la Mondialul din 1994, în duelul cu România, e cercetat pentru acuzația de abuz sexual față de Mariana Nannis, fosta sa soție, petrecut într-un hotel din Buenos Aires. 

Prima reacție de la UEFA după atacarea Israelului: „Există posibilitatea ca meciul cu Elveția să fie mutat pe un teren neutru” + Reacția Federației Elvețiene
RĂZBOI ÎN ISRAEL
Prima reacție de la UEFA după atacarea Israelului: „Există posibilitatea ca meciul cu Elveția să fie mutat pe un teren neutru” + Reacția Federației Elvețiene

Claudio Caniggia riscă 15 ani de închisoare

Avocații lui au încercat să demonteze acuzația, dar Curtea Națională de Apel, prin Divizia de Crimă, a respins argumentele apărării și i-a încadrat faptele la „abuz sexual agravat”. 

Incidentul a avut loc pe 6 mai 2018, la Faena Hotel, de cinci stele, de la periferia capitalei Argentinei, în zona Puerto Madero, după cum scrie tabloidul The Sun, cei doi locuind în acel moment la hotel, unde Claudio ar fi încercat să o violeze!

Claudio Caniggia ar fi abuzat-o sexual pe fosta nevastă

Mariana, mamă a celor trei copii ai cuplului, a depus o plângere la poliție, cu un an și două luni înainte ca cei doi soți să divorțeze, ei trăind deja despărțiți de la începutul lui 2018. Avocații acuzării susțin că Cladio Caniggia ar fi forțat-o pe Mariana, care i-a refuzat avansurile, a lovit-o și apoi a violat-o și ar fi amenințat-o că o omoară dacă îl denunță la poliție! 

Surse judiciare spun că martori din stafful hotelului și un fotograf ar fi văzut rănile suferite de doamna Nannis și acestea au devenit probe la dosarul deschis împotriva lui Caniggia.

Claudio Caniggia riscă 15 ani de închisoare! De ce este acuzat fostul atacant al Argentinei
Claudio Caniggia. Foto: Imago Images

Claudio Caniggia se iubește cu un model de 29 de ani

Claudio, căruia i s-a interzis din iulie să părăsească Argentina, a negat acuzațiile și a declarat că nu i-a făcut niciun rău fostei neveste. Dacă va fi găsit vinovat de agresiune sexuală, Claudio ar putea primi o condamnare de până la 15 ani de închisoare!

În prezent, fostul fotbalist este cuplat cu un model și influencer de 29 de ani, Sofia Bonelli

Claudio Caniggia riscă 15 ani de închisoare! De ce este acuzat fostul atacant al Argentinei
Claudio Caniggia este cuplat cu un model și influencer de 29 de ani, Sofia Bonelli. Foto: Instagram

Claudio Caniggia, nume mare în naționala Argentinei

În cariera sa la naționala Argentinei, a strâns 50 de selecții și 16 goluri. A evoluat la două turnee finale de CM, în 1990 și 1994, și a marcat 4 goluri în 8 meciuri disputate. 

A revenit în 2002 la echipa reprezentativă albicelestă, după o pauză provocată de refuzul de a-și tunde pletele, în mandatul rigidului Daniel Passarella. 

  • Sursă video YouTube @TVR

Citește și:

Antonio Sefer, dărâmat după atacul terorist din Israel: „Plâng, nu am crezut că pot trăi așa ceva!”

Mititelu și-a anunțat noul antrenor printr-o informație „pe surse”, în ziarul lui » Alegere-șoc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
maistorkokir
maistorkokir  •  08 Octombrie 2023, 04:44

Caniggia n-a fost rezerva cu Romania in 1994, ci era accidentat, era fotbalist de baza pt Argentina in vremurile alea. Se accidentase in meciul cu Bulgaria. Oricum Caniggia n-a fost niciodata un super fotbalist. Batistuta a avut un impact mult mai mare. Chiar si Balbo era mai bun. Insa l-a prins mondialul din 1990, titular cu Maradona pasandu-i, ramane celebru golul cu Brazilia din optimi.

larry_alex2004
larry_alex2004  •  07 Octombrie 2023, 16:18

„tricolorii" s-au confruntat mai intai in 1990 in grupe, meci de unde aveti fotografia articolului, dar ce sa facem noi astia mai batrani care stim meciurile pe de rost de la turneele finale precedente. voi doar cautati pe Goole si Wiki.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close