INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RĂZBOI

EXCLUSIV Antonio Sefer, dărâmat după atacul terorist din Israel: „Plâng, nu am crezut că pot trăi așa ceva!”

Antonio Sefer // foto: Instagram
Antonio Sefer // foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 12:02 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 13:01

Legitimat la Hapoel Beer Sheva, mijlocașul Antonio Sefer (23 de ani) este afectat puternic de situația din Israel, unde organizația palestiniană Hamas a lansat un atac militar, lansând peste 5.000 de rachete la primele ore ale dimineții.

Jucătorii străini din Israel au primit interdicție din partea cluburilor să vorbească despre situația tensionată din țară, aflată sub asediu încă de la primele ore ale dimineții, însă românul Antonio Sefer a ținut să se destăinuie.

Prima reacție de la UEFA după atacarea Israelului: „Există posibilitatea ca meciul cu Elveția să fie mutat pe un teren neutru” + Reacția Federației Elvețiene
RĂZBOI ÎN ISRAEL
Prima reacție de la UEFA după atacarea Israelului: „Există posibilitatea ca meciul cu Elveția să fie mutat pe un teren neutru” + Reacția Federației Elvețiene

Antonio Sefer, în lacrimi după atacurile din Israel: „N-am crezut că pot trăi așa ceva!”

Mijlocașul transferat de Hapoel Beer Sheva de la Rapid este dărâmat de cele întâmplate. În lacrimi, el a trimis un mesaj prin intermediul GSP.ro.

Frate, plâng, n-am crezut că pot trăi așa ceva. Nu-s bine deloc. Mi-au dat voie să vin acasă. Mă rog ca totul să se termine repede. Acum s-a mai liniștit, cred că au răspuns cei din Israel. Mă rog să se termine și să nu pățească nimeni nimic. Nu spun mai multe, nu știu dacă am voie să vorbesc”, a transmis Antonio.

Sefer stă acum într-un buncăr împreună cu câțiva vecini, suporteri ai echipei la care este legitimat, Hapoel Beer Sheva.

Celălalt fotbalist român care evoluează în Israel, Adrian Păun, a comentat la rândul lui:

„Situația nu e prea bună. Au fost multe atacuri și multe rachete. Din păcate, nu pot sa vorbesc despre subiectul ăsta pentru că mi s-a interzis de la club”.

Războiul declanșat de palestinieni pune sub semnul întrebării evenimentele sportive programate în perioada imediat următoare în Israel.

Peste doar 5 zile, joia viitoare, la Tel Aviv urma să se joace duelul din preliminariile EURO 2024 dintre Israel și Elveția, în grupa din care face parte și România. În contextul actual, sunt șanse importante ca partida să fie amânată, existând și posibilitatea ca meciul să fie mutat în Cipru.

2goluri și 2 pase decisive a reușit Sefer în 7 meciuri la Hapoel Beer Sheva

Citește și: 

Antrenorul lui Tottenham cere o măsură RADICALĂ: „Dumnezeule! Noi suntem principalii vinovați”

Ce debut! La primul meci pe banca lui Abha, George Timiș a obținut o remiză cu echipa lui Cristiano Ronaldo! Tătărușanu a gafat la un gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
X01Y
X01Y  •  08 Octombrie 2023, 07:39

Băiatul n-are nicio vină, era în foame mare la Rapid, din moment ce a plecat. Tribuna îl plăcea, fiind un produs din pepinieră proprie. Așa, are și o să mai aibă probleme mari.

maradona79
maradona79  •  08 Octombrie 2023, 00:05

Plangi pentru ca n-ai facut armata.

boierasul
boierasul  •  07 Octombrie 2023, 21:22
Postat de kratosdoom pe 07 Octombrie 2023, 16:20

ce spui tu in legatura cu Romania ar cam insemna sfarsitul lumii. s-ar folosi bombe atomice,cea ce ar insemna sfarsitul direct a 99% din populatia lumii,iar restul de 1% ar muri in decurs de un an din cauza ierni nucleare. deci nu, niciun om *** nu se gandeste ca poate sa se intample in Romania ce s-a intamplat in ucraina din simplu motiv ca daca s-ar intampla,in maxim 24 de ore am fii pulverizati toti de bomba atomica si nici nu ai mai apuca sa imi spui ca ai avut dreptate cu razboiul pe teritoriul romaniei.:)))

cifra de 99% este exagerată))) probabil că vor dispărea țări (Anglia SUA Rusia)și multe regiuni vor fi contaminate dar nu cred că vom vedea filmul asta))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează