INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - MILAN 0-1

Patronului de la Lazio i-au „sărit siguranțele” după 0-1 cu Milan: „S-au depășit limitele!”

Nervi întinși în Lazio - Milan, vineri seară / Foto: Imago
Nervi întinși în Lazio - Milan, vineri seară / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 10:06 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 11:01

Lazio a avut trei jucători eliminați în meciul pierdut cu Milan (0-1), pe Olimpico, iar patronul Claudio Lotito a luat foc.

Meci de coșmar pentru Lazio cu AC Milan, vineri seară, pe Olimpico. L-a pierdut pe Pellegrini în minutul 57, eliminat pentru două „galbene”, a luat gol în minutul 88 (Okafor), pentru ca în prelungiri să-și vadă alți doi jucători expediați de arbitrul Di Bello la cabine, cu „roșu” direct: Marusic (90+5) și Guendouzi (90+6).

FCSB poate pierde un jucător important în vară » E în ultimele 6 luni de contract și n-a semnat prelungirea
FCSB - PETROLUL
FCSB poate pierde un jucător important în vară » E în ultimele 6 luni de contract și n-a semnat prelungirea

Claudio Lotito: „Sistemul nu este fiabil!”

La final, patronul lazialilor, Claudio Lotito, a „explodat”. „Când jocul capătă asemenea caracteristici, alte organisme trebuie să intervină și să evalueze ce s-a întâmplat, pentru că lipsește fiabilitatea sistemului”, a afirmat Lotito.

„Când se întâmplă așa ceva, instituțiile terțe trebuie să intervină și vom face totul pentru ca seri ca aceasta să nu se repete. În sport trebuie să câștigi pe merit, astăzi nu s-a întâmplat asta și s-au depășit limite inimaginabile. Astfel se pierd valori.

Am ieșit eu să vorbesc pentru a nu fi interpretate și speculate declarațiile jucătorilor și staff-ului. Toți cei prezenți astăzi au văzut ce s-a întâmplat. Daca sistemul nu este de incredere trebuie sa ne punem problema, să rezolvăm problema.

Sunt episoade care s-au repetat în timp. Au fost multe erori în această seară. Cine este arbitru ar trebui să înțeleagă care este echilibrul. Nu s-a găsit niciun punct comun, nu a existat bun simț”, a tunat președintele lui Lazio.

Patronul lui Lazio susține că n-a vorbit cu arbitrul: „Nu am relații cu arbitrii, nu știu nici de unde vine”

El susține că n-a discutat cu Di Bello: „Nu vorbesc cu arbitrii, de obicei nu am relații cu ei. Nu știu nimic despre Di Bello, nici măcar de unde vine, dar am văzut cum a arbitrat.

Cred că Liga ar trebui să aibă o conducere terță, pentru că nu se mai poate garanta imparțialitatea comportamentului și a judecăților”.

VIDEO. GSP LIVE » Liviu Ganea, despre coșmarul lui Dinamo cu Lazio: „Jucătorii plângeau în vestiar”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

CITEȘTE ȘI:

Ce rival are Moldovan! Capitolul la care Jan Oblak e primul în lume

Povestea emoționantă de la CFR Cluj » Jucătorul rămânea fără bani în cont la câteva minute după ce primea salariul: „Abia atunci am aflat ce face!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
romanderoman
romanderoman  •  02 Martie 2024, 14:34

Bogdan L. ,să nu luați 7 în Bavaria !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează