INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Claudio Ranieri, OUT de la Fulham: „Jucătorii s-au plâns de stilul arhaic” + bătăi la ședintele de yoga și aventuri la karting

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2019 11:58

Fulham, aflată pe locul 19 în Premier League, l-a demis pe managerul italian Claudio Ranieri din cauza metodelor lui depăşite, a scris Daily Mail: "Jucătorii s-au plâns de stilul arhaic, lipsa unei filosofii clare şi tactica precaută".

"Tinkerman" a ieşit din zodia miracolelor. Că Fulham nu e Leicester ştia de când a semnat, dar sigur Claudio Ranieri nu s-ar fi aşteptat să fie dat afară după doar 106 zile!

Ultima şansă primită cu West Ham i-a adus tot un eşec, iar clubul londonez a găsit o explicaţie ciudată în demiterea managerului italian de 67 de ani.

"Din cauza stilului învechit. Jucătorii s-au plâns de metodele sale arhaice, depăşite, de lipsa unei filosofii clare şi tactica prea precaută pentru o echipă aflată în mare pericol să retrogradeze", dezvăluie tabloidul Daily Mail.

"A fost un domn perfect"

"Fotbaliştii l-au respectat, totuşi, mult pe Ranieri, fiind impresionaţi de modul în care l-a exclus pe Aboubakar Kamara, arestat la antrenament după ce a încercat să-l bată pe directorul executiv.

„Petrecerea de Crăciun la Amsterdam, după eşecul cu Man. United, bătăile de la şedinţele de yoga şi aventura la karting, interzisă de club din cauza costurilor prea mari ale asigurărilor, au condus la acest deznodământ trist”, a explicat sursa citată. Patronul lui Fulham, pakistanezul Shahid Khan, n-a avut de ales:

"În urma discuţiilor purtate, a înţeles că decizia luată este în interesul şi spre binele tuturor. Claudio a fost un gentleman perfect, ca întotdeauna". 

"Sunt dezamăgit de ultimele rezultate şi că nu am putut construi în continuare pe baza creată de startul bun reuşit după instalarea mea"
Claudio Ranieri, ex-manager Fulham

17 meciuri a stat Ranieri pe banca lui Fulham (cele mai puţine la un club), înregistrând 3 victorii, 3 egaluri şi 11 eşecuri, golaveraj 16-34

Vezi și: PSG // Dani Alves și Thiago Silva, două dintre victimele spargerilor din Franța: pagube de milioane de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  01 Martie 2019, 18:49

Ca deobicei una e în titlu şi cu totul altceva în articol. Se răsuceşte mă Chirilă în mormânt; în locul vostru mi-ar fi ruşine să spun că sunt ziarist.

dakesis
dakesis  •  01 Martie 2019, 13:26

noroc ca e Lucescu liber, sa il ia pe el daca vor o intinerire de stil:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează