INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Clauza bizară din contractul unui jucător împrumutat de Chelsea lui Fulham

Armando Broja // foto: Guliver/gettyimages
Armando Broja // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 20:56 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 21:45

Armando Broja, 22 de ani, a fost împrumutat de Chelsea lui Fulham, până la finele sezonului în curs. Dacă bifează măcar 10 meciuri ca titular și un anumit număr de minute, Fulham nu va plăti decât o sumă simbolică. În caz contrar, trebuie să achite câteva milioane de euro!

Până aproape de sfârșitul acestui mercato invernal, Chelsea a solicitat în schimbul lui Armando Broja, 22 de ani, 5,8 milioane de euro. Pentru un împrumut până la finele sezonului!

Adrian Mititelu, show înaintea meciului cu Dinamo » Din ce mașină a coborât la stadion
FCU Craiova - Dinamo
Adrian Mititelu, show înaintea meciului cu Dinamo » Din ce mașină a coborât la stadion

La un așa „scor”, Fulham și Wolverhamtpton, ambele interesate de serviciile atacantului, au făcut pasul înapoi. În ultima clipă, disperați să-l dea undeva unde să joace mai mult, albaștrii au schimbat macazul. Și au trecut o prevedere bizară în acordul încheiat în cele din urmă cu rivalii londonezi.

Clauza din contractul de împrumut al lui Armando Broja la Fulham

Potrivit acestei clauze, dacă Broja bifează cel puțin zece apariții ca titular și joacă un anumit număr de minute, Fulham nu va trebui să plătească decât o sumă simbolică. În caz contrar, toată afacerea o va costa în jurul a 4,7 milioane de euro!

Achiziționarea sa e mană cerească pentru managerul Marco Silva. Londonezii n-au înscris decât un gol în ultimele patru meciuri. Iar atacantul Raul Gimenez a ieșit accidentat în cursul meciului de marți cu Everton (0-0).

Cum a comentat Armando Broja transferul de la Chelsea la Fulham

După ce a semnat pentru Fulham, Armando Broja a punctat: „Mă simt nemaipomenit. Sunt foarte fericit să fiu aici și abia aștept să încep, să cunosc jucătorii și managerul și să joc pentru fani.

Fanii joacă întotdeauna un rol important și abia aștept să merg la Craven Cottage și să-i cunosc pe toți. Voi munci din greu pentru echipă și voi crea o legătură reală. Sunt cu adevărat onorat și încântat să fiu aici”.

Broja a marcat două goluri în 19 meciuri pentru Chelsea în stagiunea 2023 - 2024.

VIDEO. Ange Postecoglu, conferință de presă după Spurs - Brentford 3-2: „Dacă sunt atât de curajoși, să intre în cușcă în UFC”

Mai puteți citi:

Anunț major în legătură cu Superliga Europei: „Am acordul a 15 echipe și nu-mi pasă dacă englezii și PSG refuză”

Președintele Joan Laporta vorbește despre succesorul lui Xavi: „El ar putea fi noul antrenor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează