INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Clauză surpriză » Motivul pentru care Perez s-a grăbit să îl dea afară pe Benitez de la Real

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 17:17

Surpriză în contractul lui Rafa Benitez. El Mundo Deportivo dezvăluie astăzi motivul pentru care Real Madrid s-a grăbit să îl dea afară pe tehnician.

Benitez a semnat cu Real în iunie 2015 o înţelegere valabilă pentru trei sezoane, cu salariu anual de trei milioane de euro net. Însă, în contract exista o clauză conform căreia dacă va fi destituit pînă la 15 ianuarie, Benitez va putea cere doar jumătate din partea prevăzută pînă la 30 iunie, adică 1,5 milioane de euro.

Dacă Benitez şi conducerea Realului nu ajung la un acord în privinţa banilor pînă sîmbătă, Zinedine Zidane, noul antrenorul al madrilenilor, nu va putea sta pe bancă la meciul cu Deportivo La Coruna, din campionatul Spaniei.

Benitez a preluat-o pe Real Madrid la 3 iunie 2015, fiind demis, luni, şi înlocuit cu Zidane.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
xhrz
xhrz  •  05 Ianuarie 2016, 19:19
Postat de 21lva pe 05 Ianuarie 2016, 18:22

La ce trebuie sa se inteleaga Real cu Benitez? Nu vrea Real sa-i plateasca 1.5 milioane despagubire? M-as mira. Mai degraba as crede ca sunteti voi un pic deficitari prin anumite puncte esentiale.

Ideea e că s-a semnat un contract în valoare de 9 milioane de Euro net, iar Real Madrid a decis să anuleze unilateral contractul. În mod normal, Benitez ar putea cere toate cele 9 milioane drept compensație, dar Realul are acea clauză care le permite să îi achite doar 1.5 milioane de Euro.

21lva
21lva  •  05 Ianuarie 2016, 18:22

La ce trebuie sa se inteleaga Real cu Benitez? Nu vrea Real sa-i plateasca 1.5 milioane despagubire? M-as mira. Mai degraba as crede ca sunteti voi un pic deficitari prin anumite puncte esentiale.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează