INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Coechipierul lui Marius Marin, suspendat 10 meciuri pentru „revolta sclavilor"!

Michele Marconi, foto: Imago
Michele Marconi, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 06 mai 2021 16:05 / Actualizat joi, 06 mai 2021 16:05

Michele Marconi, atacantul Pisei, l-a insultat pe nigerianul Joel Obi la meciul cu Chievo. A scăpat la Comisia de Disciplină. Nu și la Comisia de Apel. 

Michele Marconi, 31 de ani, colegul lui Marius Marin la Pisa, în Serie B, va sta mult timp în tribună.

Michele Marconi: „Ceea ce faceți voi e revolta sclavilor"

Pe 22 decembrie, la 2-2 acasă cu Chievo, vârful nerazzurrilor l-a atacat pe Joel Obi, mijlocașul nigerian al oaspeților, spunându-i: „Ceea ce faceți voi e revolta sclavilor".

Comisia de Disciplină a federației italiene l-a achitat, dar Chievo a dus cazul mai departe. Și Marconi nu a scăpat și la Comisia de Apel, care l-a suspendat miercuri 10 meciuri!

Michele Marconi a înscris un gol în Serie A la Atalanta

Marconi a crescut la Academia de juniori a Atalantei, însă nu a jucat decât 7 meciuri de Serie A la Dea, marcând o singură dată. Împrumutat de multe ori de Atalanta, apoi cedat definitiv, în 2011, la SPAL, atacantul se impusese în ultimii trei ani la Pisa.

Cum contractul i se încheie pe 30 iunie, probabil că nu mai rămâne la echipa aflată pe locul 13 în Serie B.

22 de goluria marcat Michele Marconi în 47 de meciuri de campionat jucate la Pisa

Citește mai multe știri din Italia: 

A căzut în picioare: Mourinho își păstrează salariul de la Tottenham

Patronul lui Man și Mihăilă, anunț major după retrogradarea în Serie B » Scrisoarea miliardarului american: „Vreau să fie clar”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează