CAMPIONATE  ·  BARCELONA

Fost coleg cu Messi la Barcelona, Alex Song recunoaște: „Nu m-au interesat decât milioanele de euro”

Messi, alături de Pique, Montoya și Alex Song, foto: Guliver/gettyimages
Messi, alături de Pique, Montoya și Alex Song, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 11:05

Mijlocașul camerunez Alex Song, 32 de ani, fost jucător la Arsenal și la Barcelona, acum la Sion, în Elveția, a vorbit în Marca despre impactul banilor în viața sa de sportiv. 

  • Alex Song spune că a irosit majoritatea banilor pe care i-a făcut la Arsenal și că la Barcelona s-a mulțumit cu statutul de rezervă care are un contract de milioane;

„Am petrecut 8 ani la Arsenal (nr. 2005-2012), dar vă spun că am câștigat bani buni doar în ultimii 4, pentru că salariul mi-a crescut considerabil. Oricum, am irosit o mulțime de bani. Ieșeam la mese, mă duceam în excursii, în vacanțe. În 8 ani la Arsenal, nu am putut să pun deoparte nici măcar 100.000 de lire sterline. Aveam impresia că sunt milionar, dar nu aceasta era realitatea. Petreceam mult timp în mall-uri, pierdeam nopți nebune...” 

Alex Song și o poveste cu Thierry Henry la Arsenal

 „După ce am semnat primul contract la profesioniști, câștigat 15.000 de lire pe săptămână. Eram foarte entuziasmat, fiindcă eram tânăr și treceam de la 4.000 la 15.000 direct. Am venit la antrenament și am văzut că a venit Henry cu un bolid. M-am gândit că trebuie să îmi iau aceeași mașină, indiferent cât costă. 

Fiind fotbalist, nu a fost nevoie decât să mă duc la dealer, să semneze niște acte și să iau mașina. După două luni, am înțeles că o să rămân fără bani în ritmul ăsta și am făcut rost de o Toyota. M-a întrebat Henry ce am făcut cu mașina, dar i-am zis că e prea mult pentru mine. Mereu am spus că un tânăr de 20 de ani care conduce un Ferrari e sărac, fiindcă nu a făcut nimic important în viața lui încă, dar cineva de 50 de ani care conduce un Bentley e un om care merită respectat” 
- Alex Song în Marca

Song despre transferul la Barcelona

„Barcelona s-a interesat de mine, iar directorul sportiv mi-a vorbit. Mi-a spus că nu voi juca prea mult. I-am zis că nu îmi pasă, știam că de acum încolo voi fi milionar”.

39 de meciuria jucat Song pentru Barcelona, în 4 ani, 2012-2016. A marcat o dată

Citește și alte știri despre Barcelona:Cazul care a șocat Italia. Fată violată de 3 români: „Am fost obligată să-mi dau pantalonii jos, iar ei...„
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga Campionilor
Tragerea la sorți
Digi 1
19:30 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Brentford - Fulham
Digi 2
20:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Levante
Digi 3, Telekom 2
20:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Cadiz
Digi 4
21:45 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Liverpool - Arsenal
Digi 1
21:45 Handbal M
Celje - Kiel
Digi 3
22:30 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Barcelona
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1