INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ST. JOHNSTONE - RANGERS 2-2

Colegul lui Ianis Hagi de la Rangers, pus la zid: „Nu am văzut o prestație mai proastă!”

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2020 10:04

Dacă Rangers câștigă, Steven Gerrard își laudă jucătorii. Dacă echipa pierde puncte, managerul nu îi menajează. 

De când a venit Hagi, albaștrii au pierdut șapte puncte în cinci etape, aproape jumătate, pentru că apărarea e un dezastru, mai ales în deplasare. A greșit și la 1-2 cu Kilmarnock, și la 2-2 cu St. Johnstone. Iar visul celui de-al 55-lea titlu albastru s-a dus. Celtic are 12 puncte avans.

„Nu sunt șocat, nici măcar surprins”

„Sunt foarte frustrat, n-am fost deloc buni în prima repriză. Defensiv, i-am simțit nervoși pe băieți. M-au dezamăgit, dar nu sunt șocat, nici măcar surprins. S-a întâmplat de prea multe ori în ultima vreme. Trebuie să găsesc soluții”, i-a certat Gerrard. 

6a fost nota primită de Ianis Hagi pentru meciul de duminică în Daily Record și The Scottish Sun; The Herald i-a dat 5

Nikola Katici a fost de departe veriga slabă, gafând la ambele goluri ale gazdelor. Kris Boyd, fostul atacant al lui Gers, l-a desființat pe croat. „Chiar dacă aștept până diseară, tot nu-mi schimb opinia. A fost cea mai proastă prestație pentru un stoper al acestei formații. 90 de minute, a fost în afara partidei”, a declarat Boyd.

78 de minutea jucat șeptarul albastru week-end-ul trecut; nu a fost niciodată integralist în campionat (5 partide disputate)

„Fără impact asupra jocului”

Dacă joi, cu Braga, Hagi a făcut uitate erorile coechipierilor din defensivă, la Perth n-a mai reușit. Pe un teren mocirlos, fixat de Gerrard pe aripa dreaptă, s-a mișcat cu greutate. „Mult mai tăcut decât în meciul eroic câștigat în Europa League, fără impact asupra jocului”, a comentat The Herald, care i-a dat nota 5. 

„Katici greșise de trei ori încă înaintea primului gol. Imaginați-vă, golul a fost în minutul 8! A fost o apărare de nivel școlar. Gerrard l-a trimis pe Edmundson l-a încălzire după zece minute”
- Kris Boyd, fost jucător Rangers

Citește și:

Ianis Hagi, extrem de apreciat de fanii lui Rangers » Comentarii la superlativ după ultimul meci: „E nevoie de clasa lui” + critici pentru Gerrard: „Joacă-l număr 10!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează