INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMERUN - COMORE 2-1

Incredibil, Comore! » Au jucat cu fundașul stânga în poartă și în inferioritate din minutul 7, rezistând eroic: „E inadmisibil ce ni s-a întâmplat”

Camerun - Comore// Foto: IMAGO / Sebastian Frej
Camerun - Comore// Foto: IMAGO / Sebastian Frej

Articol de - Publicat marti, 25 ianuarie 2022 09:31 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 11:14

Organizatorii nu le-au permis celor din Comore, debutanți la Cupa Africii, să-l folosească pe portarul de rezervă, care ieșise negativ la test în dimineața meciului. Și goalkeeper a fost Chaker Alhadhur, fundașul stânga. Iar după șapte minute, au avut și jucător eliminat. Au rezistat eroic în fața gazdei Camerun, pierzând la limită, 1-2.

Ce aventură pentru jucătorii din Comore la acest turneu final continental. Calificați în premieră la Cupa Africii, verzii, locul 132 în clasamentul FIFA, au învins Ghana (3-2) și au trecut de grupe.

Atenție, imagini dure! Cel puțin 8 morți și peste 50 de răniți la Cupa Africii: „Cădeau unii peste alții”
CUPA AFRICII PE NAȚIUNI
Atenție, imagini dure! Cel puțin 8 morți și peste 50 de răniți la Cupa Africii: „Cădeau unii peste alții”

Portarul de rezervă, alte cinci zile la izolare

În „optimi”, s-au confruntat cu o situație disperată. Decimați de focarul de coronavirus, au rămas fără portar. Titularul se accidentase contra Ghanei, ambele rezerve erau infectate. În ziua meciului în fața Camerunului, unul dintre goalkeeperi, Ali Ahamada, a ieșit negativ la test. 

Dar organizatorii nu i-au permis să joace. Au susținut că trebuie să mai rămână izolat cinci zile, în așteptarea celui de-al doilea test. Ceea ce nu s-a întâmplat și la alte echipe.

Protestele celor din Comore nu i-au ajutat. L-au folosit ca portar pe Chaker Alhadhur, fundașul stânga. În minutul 7, altă problemă: Nadjim Abdou a fost eliminat. Au jucat în 10 aproape întreaga partidă. Au pierdut, însă i-au chinuit pe „leii neîmblânziți”: 1-2.

Jucătorul meciului: „Denunțăm lipsa de etică”

„Vreau să transmit un mesaj Confederației africane: există reguli, dar suntem toți afectați de Covid, putem să ne adaptăm, e inadmisibil că nu s-a găsit nicio altă soluție în cazul nostru și am jucat fără portar.

Denunțăm lipsa de etică! Totuși, nu am venit aici să incriminăm CAF sau Camerun, suntem mulțumiți că am participat”, a declarat pentru beIN Sports atacantul Youssouf M'Changama, ales MVP.

VIDEO. Rezumat Camerun vs. Comoros 2-1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Barcelona vrea să transfere din Premier League » Pe ce atacant a pus ochii Xavi

Claudio Ranieri, demis de Watford după 3 luni. Italianul are un bilanț dezastruos

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  25 Ianuarie 2022, 22:06

Apropo de blaturi la pariuri. Nu pariez. Despre fotbal : 1. Cartonas rosu indiscutabil, bine ca a scapat fara fractura la glezna jucatorul Camerunului...din spate, pe glezna, fara scop catre minge...ce mai vorbim ? 2. Golul la vinclu, intrebari ??? Pai daca dadea careva de prin Liga 1 asa ceva ii crestea cota la 100 milioane direct :))) 3. Cand vezi o echipa...si BRAVO lor care este dispusa sa "dea totul" (inclusiv sa iti provoace fractura) te multumesti sa castigi, nu ???. Concluzie: Cu *** nu te pui. Doar ii bati si nu te intereseaza pe cate goluri s-au facut pariurile. Si , DA. Cumva favorita este un pic avantajata. Dar nu total, si nu in fata unor *** din min 7.......Putin respect pentru picioarele jucatorilor...altfel ramanen fara fotbal si pariem pe lupte de hamsteri sau ceva.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  25 Ianuarie 2022, 13:42

Toata lumea a pus multe goluri la meciul asta tinand cont ca a fost un jucator de camp in poart si astia au facut o mare manevra pentru casele de pariuri si sau inscris doar 3 goluri....Camerun in prima repriza a avut doar 2 suturi pe poarta desi adversarii aveau un fundas de 1,72 in poarta,manevra pe fata...

demolarii
demolarii  •  25 Ianuarie 2022, 12:02

Asa e o competiție mica. Favorita trebuie sa castige. Cum e si in Liga 1 si alte competiții ale FRF arbitrare de CCA. Arbitrii nu sunt judecați după constanță arătată (arbitri permisivi in toate jocurile, sau stricti în toate jocurile, nu un meci strict 2 permisiv 3 strict permisiv, iar arbitrii constanți sa fie repartizați aleatoriu , se pot face statistici privind repartizarea arbitrilor pentru a vedea viziunea CCA și Frf) , merg in cupele europene și obtin un scaun la masa UEFA pentru reprezentantul FRF. Ca sta langa octetul cîinelui, nu mai prezinta importanta daca octetul e la Nyon. Singurii care se întreabă de ce accepta acea pozitie sunt fanii.....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează