INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Concurență pentru Mourinho :) » Un fost jucător celebru ar vrea antrenor la United

Gatusso a mai antrenat la Sion, Palermo și OFI Creta
Gatusso a mai antrenat la Sion, Palermo și OFI Creta

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2016 19:43

Gennaro Gattuso are ambiții mari! Fostul mijlocaș emblemă al Milanului a afirmat că și-ar dori să o antreneze pe Manchester United și că e gata oricând să renunțe la actuala lui echipă. 

”Rino” e tehnician la clubul Pisa, din a treia ligă italiană, iar rezultatele din acest sezon sunt oarecum bune: a câștigat 15 din 27 partide. Prin urmare, fostul mijlocaș se simte pregătit să facă pasul cel mare spre United.

”Aș merge și pe jos la Manchester, aș pleca și mâine. Sir Alex Ferguson m-a respectat întotdeauna și eu am admirat întotdeauna Premier League, campionat care, pentru mine, este cel mai bun din lume. Iubesc să privesc această ligă pentru că prin meciurile ei văd dragostea adevărată pe care suporterii din Anglia o au pentru fotbal. Ei respiră fotbal.

În Italia, unele echipe se pot relaxa în timpul jocului. În Anglia, cu fiecare acțiune a unei echipă există și o replică corespunzătoare din partea adversarilor”, a spus Gattuso pentru The Sun.

Italianul are, însă, o concurență serioasă pentru scaunul de antrenor de la Manchester United: Jose Mourinho e favorit să preia rolul lui Louis Van Gaal.

Playtech: BOMBĂ! Veste uriașă pentru Liviu Dragnea! Totul a fost ținut SECRET, ce s-a aflat ACUM


Comentarii (2)
eshayk
eshayk  •  13 Martie 2016, 01:13

Saracul , viseaza ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Martie 2016, 23:42

...da ...un concurent serios ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează