INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Concurență pentru Real Madrid! Arteta: „De ce nu?!”

Mikel Arteta e managerul lui Arsenal din decembrie 2019 Foto: Guliver/GettyImages
Mikel Arteta e managerul lui Arsenal din decembrie 2019 Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2024 10:25 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 11:01

Mikel Arteta, managerul lui Arsenal, a declarat public că nu exclude un transfer al lui Kylian Mbappe, chiar dacă favorită la serviciile atacantului francez este Real Madrid.

Kylian Mbappe a anunțat zilele trecute că nu-și va mai prelungi contractul cu Paris SG, scadent în această vară. Iar Real Madrid este considerată principala favorită la serviciile atacantului francez, pe care a încercat să-l achiziționeze în mai multe rânduri, în ultimii ani.

Mircea Lucescu a explicat pentru GSP.ro de ce i-a revăzut pe jucătorii lui Dinamo: „N-are deloc legătură cu asta, nu vreau să creez iluzii”
DINAMO
Mircea Lucescu a explicat pentru GSP.ro de ce i-a revăzut pe jucătorii lui Dinamo: „N-are deloc legătură cu asta, nu vreau să creez iluzii”

Arsenal vrea să profite de problemele intervenite în negocierile dintre Kylian Mbappe și Real Madrid

Deocamdată, însă, Mbappe nu s-a înțeles cu liderul LaLiga asupra termenilor contractului. Madridul i-a pregătit o primă de instalare de 120 de milioane de euro, însă la salariu e diferență mare. Jucătorul are 70 de milioane de euro pe an la PSG, însă la Real i se oferă doar 26 de milioane.

Negocierile sunt anevoioase și de acest aspect vrea să profite Arsenal! Întrebat într-o conferință de presă dacă l-ar vrea pe Mbappe pe Emirates, managerul Mikel Arteta a comentat: „De ce nu? Dacă vrem să fim cea mai bună echipă trebuie să avem cei mai buni jucători și cele mai mari talente. Asta-i clar!”.

Mikel Arteta spune că Arsenal trebuie să acționeze când un jucător de valoarea lui Kylian Mbappe este pe piață

Mai mult, Arteta a spus că ”atunci când un jucător de un asemenea calibru este pe piață trebuie să acționăm. Să ne încercăm șansa, chiar dacă Real Madrid este favorită”.

Managerul spaniol chiar are nevoie de un vârf de top. La dispoziția sa sunt, în acest moment, Gabriel Jesus și Eddie Nketiah. Însă niciunul nu se poate lăuda cu cifre impresionante în acest sezon.

Kylian Mbappe are 31 de goluri și 7 assisturi în 30 de partide

Jesus a înscris doar 4 goluri în 17 meciuri, în acest sezon, iar Nketiah 5 în 22 de apariții în tricoul „tunarilor”. Mbappe? În 30 de partide, a înscris 31 de goluri și a dat 7 assisturi.

Și în sezonul trecut, inconstanța din atacul lui Arsenal și-a spus cuvântul. În ultimele 6 etape, echipa a pierdut avansul de 5 puncte pe care-l avea în frunte, în fața lui Manchester City, și a ratat titlul.

VIDEO. Gestul frumos al lui Kylian Mbappe, după ce a lovit accidental o suporteră cu mingea

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Mai puteți citi:

Depășește Liverpool „complexul”, ce va alege Postecoglou, „livrează” Rice din nou? » 6 aspecte de urmărit în etapa 25 din Premier League

„Un singur lucru aș avea de zis” » Dan Șucu, nemulțumit! N-a plecat de la stadion până nu și-a spus oful

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Stelian66
Stelian66  •  17 Februarie 2024, 13:43

Arteta bate câmpii , ca de obicei . În primul rând nu are el echipă pe MBappe , iar banii necesari sunt mult peste ce își permite Arsenal . Kakarteta și aberațiile lui .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează