INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Erling Haaland e contrazis de un oficial de la Borussia Dortmund: „Nu am pus nicio presiune asupra lui”

Haaland
Haaland

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 11:01 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 12:47

Sebastian Kehl, șeful departamentului de scouting al Borussiei Dortmund, s-a arătat surprins de declarațiile incendiare făcute de Erling Haaland (21 de ani). Atacantul a acuzat că nu se poate concentra la fotbal fiindcă șefii clubului îi cer să ia mai repede o decizie în privința viitorului său.

Deși oficialul galben-negrilor a negat faptul că a fost pusă presiune asupra lui Haaland din partea conducerii, el admite că atacantul norvegian va trebui să dea un răspuns final cât mai curând, astfel încât clubul să poată planifica sezonul următor.

„Nu este nimic nou, nu există discuții în privința lui Haaland. Am fost surprins de cuvintele lui Erling. Voi vorbi cu el și îl voi întreba de ce a acordat un astfel de interviu după o victorie cu 5-1. Nu s-a pus nicio presiune asupra lui.

Trebuie să știm pe ce jucători ne vom baza pentru sezonul viitor. Dar, nu există niciun ultimatum. Nu suntem dependenți financiar de ceea ce vom obține în schimbul lui Haaland. Vrem ca el să continue, dar pentru asta trebuie să câștigăm trofee”, a declarat Sebastian Kehl, potrivit Marca.

Haaland agită apele la Borussia Dortmund!

Erling Haaland, care mai are contract cu Dortmund până în vara lui 2024, este dorit de toate cluburile majore din Europa. Conducerea clubului de pe Signal Induna Park încearcă să-l păstreze cel puțin un sezon pe atacant și i-a propus să-i plătească anual 16 milioane de euro. Norvegianul are însă oferte foarte bune.

La finalul partidei de vineri seară, câștigate de Borussia Dortmund în fața lui SC Freiburg, scor 5-1, Erling Haaland a făcut declarații incendiare la microfonul postului norvegian Viaplay.

„În precedentele șase luni n-am spus nimic, așa am decis, din respect pentru Borussia. Dar acum, clubul a început să facă presiuni, să iau mai repede o decizie în privința viitorului meu. Eu vreau să joc fotbal, să mă concentrez exclusiv asupra jocului meu, pentru că atunci dau tot ce am mai bun, numai că sunt pus în situația de a veni cu un răspuns”, a comentat, iritat, internaționalul norvegian.

Borussia a plătit în total 45 de milioane de euro (sumă de transfer și bonusurile pentru impresarul Raiola și tatăl jucătorului) și, la vară, îl poate vinde cu minimum 75 de milioane, cât este clauza de reziliere a norvegianului.

REZUMAT VIDEO BORUSSIA DORTMUND - SC FREIBURG 5-1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Scandal la Borussia Dortmund și când s-a apropiat la 3 puncte de Bayern! Haaland acuză: „Clubul face presiuni asupra mea!”

Guardiola, „blocat” în conferință: „Poftim? N-o să-l prind niciodată!” » Întrebarea care l-a lăsat fără cuvinte pe managerul lui Manchester City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
melcul_furios
melcul_furios  •  17 Ianuarie 2022, 17:12

Pai nu e firesc sa ia o decizie? Daca nu vrea presiune atunci sa isi creasca clauza de reziliere la 300 de milioane si sta linistit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează