INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Guardiola, „blocat” în conferință: „Poftim? N-o să-l prind niciodată!” » Întrebarea care l-a lăsat fără cuvinte pe managerul lui Manchester City

Pep Guardiola / Captură givemesport.com
Pep Guardiola / Captură givemesport.com

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 09:45 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 11:06

Pep Guardiola (50 de ani), managerul lui Manchester City, a oferit o reacție amuzantă la ultima conferință de presă, în momentul în care jurnaliștii i-au spus de câte ori a primit legendarul Sir Alex Ferguson premiul pentru „Antrenorul lunii” în Premier League. 

Reputatul manager al lui Manchester City a fost desemnat cel mai bun antrenor al lunii decembrie, o lună în care cetățenii au bift nu mai puțin de șapte victorii consecutive. Tot Guardiola primise premiul și în luna noiembrie, un semn clar al dominației instaurate în Premier League.

De când a ajuns la Manchester City, în iulie 2016, Guardiola a fost recompensat cu acestă distincție de 11 ori. Doar doi tehnicieni stau mai bine decât el în clasamentul all-time din Anglia: Arsene Wenger, cu 15 astfel de premii, și Sir Alex Ferguson, cu nu mai puțin de 27.

Guardiola îl poate prinde pe Arsene Wenger, nu și pe Alex Ferguson

La ultima conferință de presă, Guardiola a rămas fără cuvinte atunci când a aflat palmaresul fostului manager de la Manchester United, notează givemesport.com

Câte a câștigat? 27? Dumnezeule! Cu siguranță că n-o să-l ajung”, a fost reacția cu care Guardiola a provocat zâmbete în sala de conferință. 

Premiul pentru cel mai bun antrenor al lunii se acordă, în Premier League, începând cu sezonul 1993-1994. Sir Alex Ferguson e recordman, cu 27 astfel de disticții primite și la mare distanță de Arsene Wenger sau Guardiola.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

E scandal la Manchester United! Rangnick „împunge” o vedetă: „Nu a vrut să fie în lot!” » Răspunsul a venit imediat

Athletic Bilbao - Real Madrid 0-2 » Supercupa Spaniei ajunge în vitrina madrilenă pentru a 12-a oară în istorie

Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona! A refuzat și ultima ofertă a catalanilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează