INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI

Confesiuni terifiante ale unui fotbalist: a făcut incest, a avut relații homosexuale, iar mama lui a fost ucisă într-un ritual satanic

foto: football365.fr
foto: football365.fr

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2018 18:21

Shiva N'Zigou, 40 de ani, face dezvăluiri cutremurătoare! Atacantul gabonez care a evoluat la Nantes și Reims, printre altele, a decis să-și mărturisească păcatele în cadrul unei emisiuni de la televiziunea creștină TV2Vie. Confesiunea a avut loc într-o biserică din țara sa.

"Mama e moartă, dar vreau să mărturisesc că a fost sacrificată. Am trecut pe la multe echipe și am semnat multe contracte, dar tata voia toți banii pentru el. Mi-a zis că o s-o ucidă pe mama. Eu n-am fost de acord, dar el a făcut-o oricum. El a făcut asta pentru ca spiritul ei să mă ajute să progresez în carieră.

Când eram mai tânăr, am întreținut relații sexuale cu mătușa și cu sora mea. Apoi am avut relații cu bărbați".

2001-2005este perioada în care N'Zigou a jucat la Nantes

N'Zigou a recunoscut și că și-a falsificat certificatul de naștere la începutul carierei, susținând că are cu 5 ani mai puțin decât vârsta reală: "Am mințit în privința vârstei când am ajuns în Franța". Gabonezul era cunoscut drept cel mai tânăr fotbalist care a marcat într-un meci la Cupa Africii pe națiuni, la 16 ani, dar, în realitate, avea 21 de ani.

Shiva N'Zigou și-a început cariera în Gabon, la USM Libreville. S-a mutat apoi în Franța, unde s-a alăturat academiei lui Angers, în 1997. În 1998, a ajuns la echipa de tineret a lui Nantes și a debutat la echipa mare în 2002. A fost împrumutat la FC Gueugnon, iar mai apoi a semnat cu Reims, în 2005. În 2011 a plecat în Belgia, să joace la Royal Excelsior Virton, în liga a III-a.

N'Zigou s-a retras în 2016. A jucat pentru Gabon din 2000 până în 2008 și a marcat 5 goluri pentru naționala sa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 August 2018, 07:54

Mari dezvăluiri! De s-ar apuca vasluienii noștri să dea din casă... Gabonul e prăjitură!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 August 2018, 01:16

e bun de steaua.

balauru48
balauru48  •  22 August 2018, 23:04

viata astuia e identica cu a prostalaului iosif.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close