INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Conflict la Real Madrid: Carlo Ancelotti, înfuriat de Vinicius!

Antrenorul Carlo Ancelotti (64 de ani) l-a certat pe Vinicius
Antrenorul Carlo Ancelotti (64 de ani) l-a certat pe Vinicius

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2023 13:52 / Actualizat vineri, 29 septembrie 2023 13:54

Antrenorul Carlo Ancelotti (64 de ani) l-a certat pe Vinicius, revenit la Real Madrid după o accidentare de-o lună. „Nu poți să joci așa, nu poți să joci așa!”, l-a apostrofat italianul de pe margine. La finalul mciului cu Las Palmas (2-0), brazilianul nici nu l-a băgat în seamă în drumul spre vestiare.

Zile agitate la real Madrid, care a pierdut șefia în LaLiga în favoarea Gironei, dar a revenit la victorie miercuri, acasă, 2-0 cu Las Palmas. A fost și meciul în care s-a întors pe gazon Vinicius Jr. Intrată în locul lui Joselu în minutul 57, la 2-0, extrema braziliană a reușit să-l enerveze pe antrenor, altfel un tip greu de scos din sărite. 

Stilul de joc al lui Vini l-a înfuriat pe don Carlo, care i-a strigat repetitiv de pe margine „Nu poți să joci așa, nu poți să joci așa!", cuvintele de reproș fiind descifrate foarte clar de pe buzele tehnicianului de 64 de ani.

Pițurcă solicită o măsură radicală la CSA Steaua: „Nu mai are rost să încurcăm lumea”
CSA STEAUA
Pițurcă solicită o măsură radicală la CSA Steaua: „Nu mai are rost să încurcăm lumea”

Vimicius Jr. nu l-a îmbrățișat deloc pe Ancelotti!

„Deschide jocul!", i-a dat ordin Ancelotti, supărându-se și ai tare pe Vinicius. Acesta din urmă i-a răspuns cu gesturi largi, explicând că nu înțelege ceea ce îi cere antrenorul blanco. Potrivit imaginilor surprinse de Gol TV, brazilianului nu i-a picat deloc bine că tehnicianul italian s-a răstit la el și i-a spus ce să facă în teren, iar la finalul partidei l-a ignorat total. Și nu l-a îmbrățișat ca de obicei, ducându-se direct la vestiare.

Carlo Ancelotti: „Ne-a lipsit eficiența și intensitatea”

La conferința de presă de după meci, Carlo Ancelotti n-a mai abordat conflictul cu Vini Jr., dar a avut ceva de reproșat echipei: „Am suferit la capitolele eficiență și intensitate, însă toate echipele trec prin scăderi ale intensitășii la un moment dat, din cauza aglomerării partidelor”. 

Italianul, al cărui contract cu vicecampioana Spaniei expiră pe 30 iunie 2024, va pleca din Spania și va prelua naționala Braziliei. Real Madrid e pe locul al doilea după șapte runde din LaLiga, înaintea Barcleonei, dar cu un punct sub revelația catalană Girona.

Citește și: 

CAZ ȘOCANT! » Un fotbalist din Ligue 1 amenință că se sinucide, polițiștii prezenți la fața locului încearcă să-l oprească!

CUTREMUR în „cazul Negreira”. Barcelona riscă să dea faliment!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează