INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Conte renunţă! » După Supercupa cu Napoli, Juve rămîne fără antrenor

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 august 2012 22:05

Ameninţat cu o suspendare de zece luni pentru tăinuire de blaturi şi părăsit de un secund, tehnicianul campioanei e gata să demisioneze la revenirea din China


Antonio Conte îşi pregăteşte despărţirea de Juve. Antrenorul campioanei nu va sta sîmbătă pe bancă la Supercupa cu Napoli, iar la întoarcerea din China şi-ar anunţa demisia. Verdictul care va fi anunţat mîine de Comisia de Disciplină, în scandalul blaturilor tăinuite la Siena, îl trimite în tribună tot sezonul! Foarte probabil, Conte va fi suspendat 10 luni, cu o treime mai puţin decît a cerut procurorul Palazzi.

Situaţie în care Antonio e decis să renunţe la avocaţii clubului, angajîndu-şi altul pentru a face apel la sentinţă. Un alt semnal care conduce spre ruptură a venit şi din partea unui colaborator de încredere. Secundul Cristian Stellini, care a fost audiat ieri de Procuratura din Bari şi riscă o suspendare de doi ani şi 6 luni în acelaşi caz, i-a trimis o scrisoare preşedintelui Andrea Agnelli, prezentîndu-şi demisia.


15 luni este suspendarea maximă pe care o riscă Antonio Conte, pentru că n-a denunţat două blaturi la Siena în sezonul 2010-2011

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
angelino
angelino  •  08 August 2012, 12:51

ba... daca chiar erai ziarist te informai si nu dadeai copy paste in google translate la articole din La Repubblica cel mai anti juventin ziar ...stiai ca toate zvonurile au fost oficial negate de societate ..dar tu ce sa sti... un papagal..repeti si repeti si repeti ... numai articole din ziarele italiene si mai te si semnezi ...trist..

cetateanu
cetateanu  •  08 August 2012, 09:40

As fi pus pariu ca daca acum ar fi fost antrenorul oricarei alte echipe - AC Milan, Inter, AS Roma sau Napoli - si nu antrenorul lui Juventus sau, poate, Lazio, ar fi putut sta linistit? Sa fim seriosi, cati dintre cei implicati la asemenea nivel in lumea fotbalului nu au avut la un moment dat cunostinta de vreun blat? Si sa-l ameninti cu o condamnare de 10-20 de luni pe un antrenor doar pentru ca stia ca o partida va fi jucata la egal, "play it cool" mi se pare cam dura pedeapsa. Asa ar trebui trasi pe tusa toti antrenorii si presedintii de club din Liga 1, cel putin.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează