INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO + FOTO Titlul în Germania se decide în ultima etapă! Bayern, pas greșit cu Leipzig » Dortmund, victorie cu Dusseldorf

FOTO: Reuters +14   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 17:47

Bayern Munchen a amânat sărbătoarea pentru ultima etapă, când înfruntă Frankfurt pe teren propriu. Campioana en-titre a remizat astăzi cu Leipzig, scor 0-0. Dortmund a câștigat 3-2 cu Dusseldorf.

Bayern a fost campioană pentru 60 de secunde. Leon Goretzka a trimis mingea în poartă în minutul 50. Bayern a fost campioană pentru 60 de secunde. Leon Goretzka a trimis mingea în poartă în minutul 50, dar „centralul” Manuel Grafe a consultat sistemul VAR și a anulat reușita pe motiv de ofsaid.

2019 05 11t144150z 339410982 rc1827ed4a20 rtrmadp 3 soccer germany dor dus +15 FOTO

Dortmund s-a chinuit cu Dusseldorf

Borussia Dortmund a transpirat serios pentru victoria de pe teren propriu cu nou-promovata Fortuna Dusseldorf, scor 3-2.

Pulisic a deschis scorul în minutul 41, cu o lovitură de cap din interiorul careului de 6 metri. Oaspeții au egalat imediat după pauză prin veteranul Oliver Fink. Mijlocașul de 36 de ani a profitat de gafa portarului Marwin Hitz. Danezul Thomas Delaney, coautor la primul gol, a făcut 2-1 cu un șut puternic din careul de 16 metri. Vârful belgian Dodi Lukebakio (21 de ani) a ratat irosit șansa egalării în minutul 58. A executat pe lângă poartă o lovitură de la 11 metri.

Minutele de prelungire au fost dramatice. Gotze a făcut 3-1, dar Kownacki a ripostat în minutul 90+5. Deși erau în 10 oameni, oaspeții au continuat să preseze, iar la ultima acțiune mingea a trecut câțiva centimetri peste poartă.

Vezi VIDEO de la cele două meciuri

CALCULE: Titlul se joacă în ultima etapă

În ultima etapă Bayern Munchen va primi vizita lui Eintracht Frankfurt, semifinalistă în actualul sezon de Europa League. Borussia Dortmund se deplasează pe terenul lui Monchengladbach. Ambele adversare ale candidatelor la titlu sunt implicate în lupta pentru locurile de Liga Campionilor.Pentru a câștigat titlul, bavarezii au nevoie de un punct.

Vezi AICI rezultatele etapei #33 din Bundesliga

Vezi AICI clasamentul LIVE din Bundesliga

Vezi și:

Tottenham - Liverpool // Fanul anului: „Păpușă, golesc cardul pentru finala Ligii! Voi fi la Madrid chiar dacă jefuiesc o bancă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
839680779446084
Nicolae Alin Neag  •  12 Mai 2019, 07:48

Nu se mai decide nimic. E jucat campionatul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează