LIGA CAMPIONILOR  ·  FINALA

Tottenham - Liverpool // Fanul anului: „Păpușă, golesc cardul pentru finala Ligii! Voi fi la Madrid chiar dacă jefuiesc o bancă!”

Articol de - Publicat sambata, 11 mai 2019 16:58

Tottenham și Liverpool se vor înfrunta în finala Ligii Campionilor. Un suporter al londonezilor și-a anunțat soția că „e o șansă unică în viață să-și văd echipa în finala Champions League”.

Fanii lui Tottenham sunt extraordinari. Chiar dacă se știe că prețurile au urcat până la cer la Madrid, și la avion (cu 840% mai scumpe), și la hotel (camerele depășesc 1.000 de euro pe noapte), și la biletele pentru meci (600 de euro), suporterii londonezi nu renunță la visul de a asista la meciul anului: pe 1 iunie, Tottenham - Liverpool, ultimul act Champions League.

În genunchi: „Pochettino, tu ești omul!”

„Mi-am anunțat deja soția: «Păpușă, îmi pare rău, golesc cardul pentru finala Ligii!». Când vei descoperi că lipsesc câteva mii, să te gândești că e o șansă unică să-mi văd echipa în finala Ligii”, a mărturisit un fan Spurs la Sky Sports. „Împlinesc 60 de ani în curând. Voi fi la Madrid chiar dacă jefuiesc o bancă!”.

Când a fost întrebat de manager, suporterul a îngenuncheat, spunând: „Pochettino, tu ești omul!”.

Vezi și: 

Lucas Moura, mijlocașul lui Tottenham, fără secrete: „Plâng de fiecare dată când revăd meciul din semifinale”Detalii despre fiica lui Putin, pe care a fost testat vaccinul anti-COVID. Ce s-a aflat despre Maria
Libertatea
Comentarii (3)
milogu2017  •  11 Mai 2019, 21:31

va fi o finala cel mult mediocra intre doua echipe de calitate indoielnica. una de la marginea londrei si una de la margina angliei..

Mihai Alex  •  11 Mai 2019, 18:15

io zic sa ramana la prima varianta,sa goleasca cardul,pt ca daca opteaza pt a doua varianta,s-ar putea ca papusha sa-si puna silicoane si sa-si ia lumea in....cap,cat fan-fotbalul sta la facultate !

Mihai Alex  •  11 Mai 2019, 17:46

sa ii anunte cineva pe englezoi,ca digi transmete in direct finalele cupelor ioropene la televizor ! n-au bani de televizor,dar se duc la meci .

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1