INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Contract fabulos pentru Bayern Munchen » 500 de milioane de euro de la Audi!

Articol de - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 18:17

Megaafacere încheiată de campioana Germaniei cu furnizorul oficial de automobile. 

Bayern a anunţat că şi-a prelungit cu zece ani acordul cu Audi, care va alimenta conturile bavarezilor cu 500 de milioane de euro până în 2029.

Până acum, sponsorul german, care deține şi acțiuni la echipa lui Lewandowski, îi plătea anual 40 de milioane de euro lui Bayern. 

Jucătorii vor primi în virtutea acordului acum câte un autoturism 100% electric e-tron. "Pentru Bayern, acesta e un important pas strategic în viitor", a declarat directorul executiv Karl-Heinz Rummenigge.

Hakan Sükür e șofer pe UBER în America și vinde cărți! A plecat din Turcia din cauza președintelui Erdogan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
daniels
daniels  •  14 Ianuarie 2020, 23:07

cu care vor imprumuta jucatori gen coutihno sau perisic in loc sa cumpere si ei ceva serios si de viitor ca davies!!! karl heinz panzer si audi izbidinzid!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează