INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Contre între suporteri și patron la Napoli » Răspuns ironic: "Dacă vrei să iei titlul, ar trebui să ții cu Juventus!"

Aurelio de Laurentiis
Aurelio de Laurentiis

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2018 13:40

Patronul lui Napoli, Aurelio de Laurentiis, a fost în cantonamentul lui Napoli la un antrenament al echipei, care a fost deschis și pentru fani. Întâlnirea dintre ultrași și patron n-a fost însă una prea prietenoasă.

Fanii i-au reproșat omului de afaceri transferurile făcute până acum, unele deloc răsunătoare, deși s-au vehiculat nume precum Benzema, Di Maria sau Cavani. Niciun superstar n-a ajuns la vicecampioana Italiei și sunt șanse minime să sosească vreunul.

Întrebat de un suporter dacă are planuri mari, De Laurentiis a răspuns categoric: "Să visezi înseamnă să nu trăiești realitatea. Tot timpul aud de visuri la Napoli. Voi, napoletanii, meritați să vând echipa unui chinez! Dar nu voi face asta cât voi trăi. Napoli va fi clubul meu.

Vă plângeți inclusiv de prețurile abonamentelor, dar ar trebui să le fac de 10 ori mai mari. Când va fi stadionul meu, veți vedea!

Ce jucători de top să mai aduc? Îi avem deja".

De asemenea, un fan i-a spus lui De Laurentiis că vrea să ia campionatul, iar acesta a avut un răspuns ironic: "Atunci ar trebui să ții cu Juventus".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
turbozero
turbozero  •  22 Iulie 2018, 17:30
Postat de lenroc pe 22 Iulie 2018, 14:39

ciobani needucați pe care tupeul, dat de sacul cu bani pe care-l călăresc, îi transformă in nesimțiți insuportabili, sunt peste tot.

drogati din peluza care cred ca doar prin cantecele lor e de ajuns sa poti tine un club care sa faca si performanta si transferuri importante pe deasupra, desi contributia lor financiara la club e abonamentul si costul fularului, sunt si in Italia nu doar la noi.. era mai bine daca de Laurentiis nu scotea Napoli din liga a 4-a asa napoletanii puteau deveni ceva "campioni regionali"

lenroc
lenroc  •  22 Iulie 2018, 14:39

ciobani needucați pe care tupeul, dat de sacul cu bani pe care-l călăresc, îi transformă in nesimțiți insuportabili, sunt peste tot.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează