INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Controversă la televiziunea italiană » Un jurnalist a acoperit tricoul lui AC Milan cu cel al lui Juventus într-un live: „Când trebuie să urmezi linia editorială...”

Gianluca Di Marzio
Gianluca Di Marzio

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 19:28

Un jurnalist italian, Stefano Tamburini, a sancționat printr-un tweet atitudinea colegului său Gianluca Di Marzio, care a acoperit un tricou al lui Milan cu unul al lui Juventus, în live-urile sale de acasă.

Di Marzio a vorbit la Sky Sport 24 despre fotbalul italian, iar urmăritorii au sesizat pe peretele din spate un tricou înrămat al lui AC Milan, cu numele lui Kaka. A doua zi, într-un live similar, Di Marzio pusese peste tricoul lui Kaka unul cu Ronaldo, de la Juventus.

Tamburini a postat cele două capturi de ecran și l-a criticat pe colegul său de breaslă. Microbiștii n-au lipsit din comentarii și reacții. „Când trebuie să urmezi linia editorială...”, a comentat un fan al lui AC Milan, convins că Di Marzio a fost obligat să schimbe tricoul din tablou de șefii săi.

„Eu m-aș concentra pe lucruri mai importante. Nu l-am lipit cu scotch, ci am pus un umeraș peste. Am mai făcut asta, în funcție de interlocutor”, s-a justificat Di Marzio. Explicația a fost în general acceptată de microbiști și considerată logică, dar unii au criticat gestul: „E urât să acoperi tricoul înrămat, cu autograf, primit de la un fotbalist, cu un altul. E lipsă de respect”.

Corriere dello Sport scrie că Juventus ar fi dispusă să accepte o ofertă pentru Ronaldo

VIDEO Golul fabulos de 169 km/h despre care încă se mai vorbește, la 19 ani distanță » Zlatan recunoaște: „Era un animal! Nimeni nu-i putea lua mingea. E cel mai talentat coleg pe care l-am avut”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
107991897552266
Piramidon Quijote  •  08 Mai 2020, 20:12

Păi așa faceți și voi , acoperiți totul cu lână ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close