INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

A fost anunțată cea mai bună echipă de la Copa America 2021 » Argentina dă cei mai mulți jucători

Argentina a cucerit Copa America 2021 // foto: Guliver/gettyimages +42   FOTO
Argentina a cucerit Copa America 2021 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2021 19:12 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 20:45

CONMEBOL, forul care guvernează fotbalul din America de Sud, a publicat cea mai bună echipă a turneului Copa America 2021.

Deloc surprinzător, cei mai mulți jucători fac parte din naționala care a ridicat trofeul, Argentina. La Albiceleste dă 4 fotbaliști, pe portarul Emiliano Martinez, stoperul Cristian Romero, mijlocașul Rodrigo De Paul și extrema dreapta Lionel Messi. Vicecampioana Brazilia are 3 fotbaliști selectați, iar Peru, Columbia, Ecuador și Chile câte unul.

Cel mai bun „11” de la Copa America 2021 a fost anunțat: campioana Argentina dă 4 jucători

Cum arată cel mai bun „11” de la Copa America: Martinez (Argentina) - Isla (Chile), Romero (Argentina), Marquinhos (Brazilia), Estupinan (Ecuador) - De Paul (Argentina), Casemiro (Brazilia), Yotun (Peru) - Messi (Argentina), Neymar (Brazilia), Diaz (Columbia)

Leo spre cer
OPINIE
Leo spre cer

Lionel Messi și Neymar Jr., cei mai buni de la Copa America 2021

Premiul de cel mai bun jucător de la Copa America 2021 a fost câștigat de Lionel Messi și Neymar Jr. Messi a contribuit decisiv la 9 dintre cele 12 goluri ale Argentinei. Căpitanul echipei a marcat 5 goluri și a pasat decisiv de 4 ori, fiind integralist în toate cele 7 meciuri ale echipei sale.

Neymar a fost decisiv la 5 goluri, a înscris de două ori și a pasat decisiv în 3 rânduri. 

„Nu este posibil să alegi doar un jucător, pentru că această competiție are doi cei mai buni fotbaliști”, a explicat CONMEBOL într-un comunicat. 

Cei doi au fost aleși pentru că „au etalat în fiecare meci calitățile lor diferite care îi fac jucători cu integritate, cu calitate tehnică și tactică, cu inteligență la minge sau în lipsa ei și cu un mod de a lua decizii care este întotdeauna asertiv”, anunță Al Aire Libre.

Citește mai multe știri despre Copa America:

Neymar a ieșit șifonat din finala cu Argentina » I-au sfâșiat echipamentul! Imaginea a făcut înconjurul lumii

„Am vrut să-l ajutăm pe Messi să câștige trofeul. Acum merg să-mi îmbrățișez fetița” » Povestea emoționantă a lui Emiliano Martinez, eroul Argentinei din semifinale

Messi, emoționat după ce a câștigat Copa America: „Dumnezeu a păstrat acest moment pentru mine!” » Ce probleme a avut în finală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close