INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - BRAZILIA 1-0

„Am vrut să-l ajutăm pe Messi să câștige trofeul. Acum merg să-mi îmbrățișez fetița” » Povestea emoționantă a lui Emiliano Martinez, eroul Argentinei din semifinale

Emiliano Martinez, goalkeeper-ul erou al Argentinei / Sursă foto: Guliver/Getty Images +42   FOTO
Emiliano Martinez, goalkeeper-ul erou al Argentinei / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2021 10:00 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 17:04

Emiliano Martinez (28 de ani), goalkeeper-ul argentinian al lui Aston Villa, va rămâne unul dintre personajele aparte de la ediția din acest an a Copa America

  • Portarul a fost eroul „pumelor” din semifinale, când a apărat trei penalty-uri contra Columbiei. Mai mult, triumful Argentinei vine la doar câteva zile după ce a devenit tătic. 

Sunt cele mai frumoase zile din cariera lui Emiliano Martinez. Portarul care în urmă cu câteva săptămâni nici nu era sigur pentru postul de titular a căpătat rapid supranumele de „eroul Argentinei”, după prestația din semifinala cu Columbia. 

@gsp.ro

Leo Messi a reușit, a câștigat primul trofeu din carieră cu naționala Argentinei: Copa America 2021. ##leomessi ##copaamerica ##argentina

♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

Emiliano Martinez, eroul Argentinei: „E un vis pe care îl aveam încă de când eram copil”

Desemnat de CONMEBOL cel mai bun portar al turneului, Emiliano Martinez a descris sentimentele care îl încearcă după ce a devenit campion al Americii de Sud: „Nu sunt cuvinte să descriu acest moment. E un vis pe care îl aveam încă de când eram copil. 

Am plecat la Arsenal la vârsta de 17 ani în speranța unei vieți ami bune pentru mine și familia mea. După atât de mult efort, acest moment în sfârșit a venit”, a mărturisit Martinez.

„Am vrut să-l ajutăm pe Messi să câștige trofeul. Acum merg să-mi îmbrățișez fetița” » Povestea emoționantă a lui Emiliano Martinez, eroul Argentinei din semifinale
Emiliano Martinez / foto: GuliverGetty Images

Emiliano Martinez: „Am vrut să-l ajutăm pe Messi”

Emiliano Martinez i-a dedicat trofeul lui Messi și recunoaște fără ezitări că întreaga echipă s-a pus în slujba „Puricelui”, din vitrina căruia lipsea un titlu major cu Argentina.

„Am spus-o încă de acum câteva luni. Am vrut să-l ajutăm pe cel mai bun din lume să câștige titlul. I-am spus și soției mele că acesta este visul meu. Ea m-a susținut.

Vreau să mă bucur alături de familie și să-mi îmbrățișez fetița. Am trecut prin multe lucruri lucruri, mulți oameni n-au avut încredere în mine, dar acest trofeu rămâne în istorie. Am reușit! Pandemia a provocat multă suferință în Argentina, această victorie e și pentru oamenii de la noi din țară”, a afirmat Emiliano Martinez, conform Mundo Deportivo.

Soția lui Emiliano Martinez a născut în urmă cu o săptămână, iar goalkeeperul nu a apucat încă să-și vadă copilul.

FOTO Imagini tari din finala Argentina - Brazilia 1-0

+38 FOTO

Trofee Copa America

  • 1-2. Uruguay 15, Argentina 15
  • 3. Brazilia 9
  • 4-6. Paraguay 2, Chile 2, Peru 2
  • 7-8. Columbia 1, Bolivia 1

Citește și alte știri despre Copa America:

GALERIE FOTO Imagini senzaționale: cum a reacționat Leo Messi, imediat după fluierul final din Argentina - Brazilia

Argentina - Brazilia 1-0 » Messi, rege în America de Sud! Leo îl învinge pe Neymar și pune capăt blestemului

Imagini sfâșietoare cu Neymar, după eșecul din finala Copa America: brazilianul a plâns în hohote

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dexter
dexter  •  11 Iulie 2021, 16:19
Postat de thomassystem pe 11 Iulie 2021, 11:11

Bessi nu mai e cel mai bun din lume de vreo 4 ani. E terminat pentru fotbalul mare. O gloabă, vorba lui Radu Banciu. Însă GSP va continua să - l ridice în slăvi. Bessi și prințișorul rejelui, cele două obsesii ale fițuicii de împachetat guvizi. Trei cu ***. Patru cu ***. Patru obsesii mari și late are Ghesepeul.

Gandesti ca un gigist/fecesebist, ceea ce e tragic!

thomassystem
thomassystem  •  11 Iulie 2021, 11:13
Postat de pimenton pe 11 Iulie 2021, 11:06

După fiesta din Argentina își anunță retragerea din fotbal ca un mare campion.

Ar cam fi timpul să ne lase. E un chin să-l mai vezi jucând. A devenit o umbră a celui care a fost.

thomassystem
thomassystem  •  11 Iulie 2021, 11:11

Bessi nu mai e cel mai bun din lume de vreo 4 ani. E terminat pentru fotbalul mare. O gloabă, vorba lui Radu Banciu. Însă GSP va continua să - l ridice în slăvi. Bessi și prințișorul rejelui, cele două obsesii ale fițuicii de împachetat guvizi. Trei cu ***. Patru cu ***. Patru obsesii mari și late are Ghesepeul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close