INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMERICA DE SUD

Argentina, victorie la limită în grupele Copa America + Remiză în derby-ul serii

Argentina - Paraguay 1-0 // foto: Guliver/gettyimages
Argentina - Paraguay 1-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 07:12 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 07:19

Argentina a învins Paraguay cu 1-0 în a treia etapă din grupele Copa America. În celălalt meci din grupă de luni noaptea, Uruguay și Chile au remizat, scor 1-1.

Argentina a obținut a doua sa victorie la actuala ediție a Copei America și conduce solitar grupa A a competiției.

Pe Estadio Nacional de Brasilia, argentinienii au câștigat la limită, 1-0 în fața Paraguayului, cu un gol înscris de Alejandro Gomez în minutul 10. Mijlocașul Sevillei a finalizat din câțiva metri, după o pasă filtrantă excepțională a lui Angel Di Maria. 

Integralist, Lionel Messi nu a reușit să își treacă numele pe tabela marcatorilor. A fost aproape la o lovitură liberă, trimisă puțin pe lângă poarta apărată de Antony Silva. Căpitanul Argentinei a trimis două șuturi pe poartă și în partea a doua, ambele parate cu ușurință de portarul paraguayan.

Uruguay - Chile 1-1 la Copa America

În celălalt meci din grupă, Uruguay și Chile au remizat, scor 1-1. Pentru oaspeți a înscris Edu Vargas în minutul 26,

Egalarea a venit în partea a doua, mai exact în minutul 66, grație unui autogol al lui Arturo Vidal, care și-a trimis mingea în propria-i poartă din doar doi metri, în încercarea de a respinge de lângă Luis Suarez.

Argentina, lider în grupa A la Copa America

Argentina conduce grupa A de la Copa America cu 7 puncte obținute în 3 etape. Chile este pe 2, cu 5 puncte, iar clasamentul este completat de Paraguay (3 puncte), Uruguay (2) și Bolivia (0). Doar Argentina și Chile au 3 meciuri jucate.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Scandal la Euro! Politicienii maghiari se revoltă: „Ce vreți să faceți?! E dăunător și periculos”

Gafă incredibilă în Rusia - Danemarca, meci decisiv din grupa B! Poulsen s-a trezit cu mingea la picior, în fața porții goale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează