INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - BRAZILIA 1-0

„S-a terminat cu naționala!” » Ce spunea Leo Messi în 2016, după ce Argentina pierdea a patra finală în Copa America

Leo Messi a fost aproape să se retragă din echipa națională, dar a continuat să lupte / foto: Guliver/Getty Images +42   FOTO
Leo Messi a fost aproape să se retragă din echipa națională, dar a continuat să lupte / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2021 08:08 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 17:04

Leo Messi (34 de ani) și-a trecut în palmares primul titlu major alături de Argentina, după ce „pumele” au învins la limită Brazilia, scor 1-0, în finala din această dimineață. 

Victoria Argentinei e și triumful celor care nu renunță. După patru finale pierdute în prealabil, Messi și-a văzut, în sfârșit, visul îndeplinit: cucerirea unui trofeu major alături de națională. 

Messi, după eșecul din 2016: „Pentru mine, s-a terminat cu naționala”

În iunie 2016, după ce Argentina pierdea în fața lui Chile la penalty-uri, „Puricele Atomic” făcea unele declarații alarmante pentru fanii săi, în care lăsa de înțeles că se va retrage din prima reprezentativă.

„E un moment prea dur ca să mai ai ceva de spus. Singurul lucru care-mi vine în minte este că, pentru mine, s-a terminat cu naționala. Asta e tot. Sunt patru finale pierdute deja. E pentru binele tuturor, inclusiv al meu. 

Am încercat să câștigăm trofeul, cu toții ni-l doream enorm. E o tristețe foarte mare că nu am reușit", a declarat fotbalistul, care a plâns în hohote la finalul acelui meci, după ce a ratat un penalty.

@gsp.ro

Leo Messi a reușit, a câștigat primul trofeu din carieră cu naționala Argentinei: Copa America 2021. ##leomessi ##copaamerica ##argentina

♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

Cum a reacționat Leo Messi, imediat după fluierul final din Argentina - Brazilia

Lionel Messi și-a văzut, în sfârșit, visul împlinit. A câștigat alături de Argentina Copa America, după 1-0 în finala cu Brazilia. Emoțiile vedetei argentinienilor au fost pe măsură.

Imediat după fluierul final al partidei, camerele TV au fost ațintite pe Leo Messi. „Puricele” a îngenuncheat pe gazon, și-a acoperit ochii și a izbucnit în plâns, emoționat peste măsură după primul titlu continental câștigat alături de „pume”. Nu doar Messi a fost copleșit de emoții la final. Colegii săi au reacționat similar, mulți dintre ei fiind suprinși cu lacrimi în ochi înainte și după festivitatea de premiere.

Messi s-a îmbrățișat cu colegii săi, iar mai apoi a fost purtat pe brațe de aceștia, semn al unei unități de grup care a împins Argentina spre trofeu. Leo nu i-a uitat nici pe suporterii Argentinei: a ridicat cupa spre cer, dedicându-le trofeul.

Trofee Copa America

  • 1-2. Uruguay 15, Argentina 15
  • 3. Brazilia 9
  • 4-6. Paraguay 2, Chile 2, Peru 2
  • 7-8. Columbia 1, Bolivia 1

FOTO Imagini tari din finala Argentina - Brazilia 1-0

+38 FOTO

Citește și alte știri despre Copa America:

Așa a fost scris? Coincidență incredibilă între Messi și Cristiano Ronaldo, după triumful „pumelor” din Copa America

Imagini senzaționale: cum a reacționat Leo Messi, imediat după fluierul final din Argentina - Brazilia

Argentina - Brazilia 1-0 » Messi, rege în America de Sud! Leo îl învinge pe Neymar și pune capăt blestemului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează