INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVER PLATE - BOCA JUNIORS 2-0

COPA LIBERTADORES // River - Boca 2-0 / VIDEO Imagini impresionante surprinse din avion înaintea meciului

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 13:08

River Plate a învins-o cu 2-0 pe Boca Juniors, în turul semifinalei din Copa Libertadores, făcând astfel un pas important spre calificarea în finala competiției.  

Fanaticii lui River Plate creat din nou un spectacol de zile mari, acest lucru putând fi ovservat inclusiv de către pilotul unui avion care se pregătea să aterizeze la Buenos Aires. Acesta a filmat din cabină show-ul pirotehnic de excepție pregătit pe „Monumental”.  

Totuși, la zece luni după ce finala dintre cele două echipe argentiniene a fost mutată la Madrid, din cauza violențelor dintre facțiunile ultras, nu s-au mai înregistrat incidente nici în tribune, nici în afara stadionului. 

Vezi și:

COPA LIBERTADORES // River a câștigat turul Superclasico cu Boca Juniors! „Milionarii” și-au egalat recordul de invincibilitate 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează