INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA DEL REY

CORNELLA - ATLETICO MADRID 1-0 » Coșmarul Cupei pentru Diego Simeone, doi ani la rând eliminat de o echipă din liga a treia!

Diego Simeone
foto: Imago
Diego Simeone foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 12:39 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 12:45

Diego Simeone e de aproape un deceniu la Atlético, dar sugerează că ar putea pleca la vară, după 0-1 cu Cornellà în turul 2 al Copa del Rey.

Pe 23 decembrie 2011, Diego Simeone era prezentat la Atlético. Îl înlocuia pe Gregorio Manzano, concediat după ce fusese eliminat în „16-imile” Cupei Spaniei de Albacete (D3), 1-2 și 0-1. 

Pentru Cholo, umilințele din Copa del Rey încep să devină o obișnuință. Una dintre cele mai puternice defensive europene cedează inexplicabil în fața echipelor din liga a treia.

  • 2019-2020: 1-2 cu Cultural Leonesa ("16-imi")
  • 2020-2021: 0-1 cu Cornellà (turul 2).

Atletico, eliminată după aproape un secol de o echipă din a treia divizie!

Este a doua oară în istoria clubului când „ los colchoneros” sunt expulzați din competiție în ani succesivi de formații din a treia divizie. Nu se mai întâmplase de aproape un secol! De la înfrângerile cu Castellón (1930) și Valladolid (1931).

Liderul din La Liga și-ar putea pierde antrenorul-emblemă în acest an. Sugerează chiar Simeone: „Dacă vom mai fi aici sezonul viitor, vom căuta soluții și pentru Cupă”. 

Într-un deceniu la clubul madrilen, Cholo a cucerit o singură dată Copa del Rey. În 2013. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Spania:

Atletico Madrid, umilită în Spania! Diego Simeone ar putea pleca: „Vedem dacă mai sunt aici la anul”

FOTO. Athletic Bilbao - Barcelona 2-3 » Spectacol cu CINCI goluri! „Dubla” lui Messi îi propulsează pe catalani pe podium

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează