INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Coronavirus la Barcelona » Un oficial a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages
Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2020 16:10

Andre Cury, scouter al Barcelonei în Brazilia, a fost depistat cu coronavirus și se află la izolare în casa lui. Acesta nu are probleme de sănătate.

Mundo Deportivo scrie că angajatul Barcelonei este în casă de o săptămână, în Sao Paulo, împreună cu soția sa și că amândoi au fost testați pozitiv cu COVID-19. Cei doi aveau febră și se simțeau rău, dar nu au fost spitalizați pentru că nu aveau probleme de respirație. 

VIDEO » Trei informații importante despre pandemia de coronavirus

Scouterul crede că a luat virusul când a fost la Porto Alegere și s-a întâlnit cu președintele lui Inter Porto Alegre, Marcelo Medeiros, confirmat și el cu coronavirus. Brazilia se confruntă și ea cu pandemia de coronavirus. Până acum au existat 1.128 de îmbolnăviri și 18 decese. 

Citește alte știri din fotbalul internațional: 

Cum ar fi declanșat un meci de Champions League pandemia de coronavirus din Spania și Italia: „A fost o bombă biologică”

O echipă din Champions League și-a reluat antrenamentele în plină criză de COVID-19

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează