INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROBLEME

Coronavirus prăbușește acțiunile lui Juventus + Dacia Arena s-a închis!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 16:12

Coronavirus bagă spaima-n fotbal! După ce mai multe partide din Serie A și Serie B au fost amânate, Juventus Torino se confruntă cu probleme neașteptate după apariția periculosului virus. 

Conform HotNews, acțiunile la bursă ale „Bătrânei Doamne” au scăzut astăzi cu 10%. Motivul? Explozia de îmbolnăviri cu coronavirus din Italia, o problemă ce tinde să se extindă la nivel global. Mai mult, Juventus și-a închis muzeul clubului, iar derby-ul cu Inter Milano de duminică s-ar putea juca fără spectatori. 

Weekendul trecut au fost amânate patru meciuri din etapa a 25-a de Serie A, dar la finele săptămânii viitoare situaţia va deveni mult mai delicată. Din cauza epidemiei de coronavirus, care a făcut deja 4 victime în Peninsulă, toate partidele rundei a 26-a riscă să aibă aceeaşi soartă, inclusiv marele Derby d'Italia, Juventus-Inter, programat duminică seară la Torino!

Dacia Arena e închisă din cauza coronavirus!

Udinese - Fiorentina, programat sâmbătă, 29 februarie, pe Dacia Arena, este practic amânat, după ce autorităţile din Friuli au anunţat că suspendă orice adunare sau manifestaţie publică, inclusiv un eveniment fotbalistic, până la 1 martie. Şi Parma - SPAL are şanse mici să se dispute duminică, de teama extinderii coronavirusului.

Vezi și: 

Stop Serie A! Etapa următoare ar putea fi amânată INTEGRAL, inclusiv Derby d'Italia, din cauza epidemiei de coronavirus

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
baronul67
baronul67  •  24 Februarie 2020, 19:37

Dragi tovarasi si prieteni: Asi dori sa subliniez faptul ca in tara noastra multilateral dezvoltata avem probleme mult mai grave de rezolvat. Nu va ambalati pentru lucruri nesemnificative ci puneti focus pe ceea ce este mai important. Si nu prin fapte simbolice, symbolismul e bun i arta. In economie si politica nu face doi bani... Nicu

hhannibal
hhannibal  •  24 Februarie 2020, 19:31

Clar, solutia e sa se joace fara spectatori...

764352140354351
Rahat Cu Perja  •  24 Februarie 2020, 18:58

Nu ne facem griji. Vine si la noi cat de curand. Mai ales ca vine Pastele, si la cati romani sunt in Italia......

Vezi toate comentariile (7)
Comentează