CAMPIONATE  ·  REAL MADRID

CORONAVIRUS / Real Madrid, în carantină. La Liga, suspendată » Jucător madrilen depistat pozitiv cu coronavirus

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2020 12:59

Clubul Real Madrid a fost pus în carantină, din cauza pandemiei de coronavirus, cu echipele de fotbal și baschet, informează presa iberică. La Liga a fost suspendată două săptămâni, în consecință.

UPDATE 13:20

Federația spaniolă a decis să suspende timp de două săptămâni fotbalul profesionist. Primele două divizii, LaLiga și Segunda. Nu se mai putea continua. Liderii fotbalului, ai sportului spaniol plănuiau de câteva zile o decizie radicală.

În cazul fotbalului, ceea ce s-a întâmplat la Real Madrid a fost ultima picătură. Faptul că unul dintre cele mai importante cluburi a intrat în carantină i-a obligat să ia măsuri rapide. În această după-amiază, federația iberică s-a reunit de urgență și a hotărât să suspende fotbalul profesionist. Deocamdată, doar pentru următoarele două săptămâni. Primele două divizii, LaLiga și Segunda, iau pauză forțată. În acest moment, în Spania sunt 2.240 de persoane infectate și 55 de morți.

Știrea inițială

Protocolul a fost deja demarat, urmând ca un anunț oficial să fie făcut public în următoarele ore.

Totul a pornit de la un jucător din echipa de baschet a madrilenilor, Trey Thompkins (29 de ani) care a fost depistat pozitiv cu COVID-19, potrivit LaSexta. La aflarea veștii, elevii lui Zidane, împreună cu staff-ul tehnic, au părăsit urgent baza de pregătire, chiar în timpul unui antrenament.

Panica s-a instalat, întrucât sunt mai multe părți comune în baza formației „blanco” din Valdebebas, astfel că virusul s-ar fi putut transmite rapid de la o persoană la alta.

Informația a fost preluată și de Marca:

Tancredi Palmeri, un jurnalist italian cu experiență vastă, a publicat, de asemenea, știrea pe Twitter:

  • Numărul deceselor în cazul pandemiei de coronavirus la nivel mondial a depășit valoarea de 4.375, în timp ce numărul cazurilor de infecție a sărit de 121.200.

VEZI ȘI:Detalii despre fiica lui Putin, pe care a fost testat vaccinul anti-COVID. Ce s-a aflat despre Maria
Libertatea
Comentarii (1)
slickbubu  •  12 Martie 2020, 14:15

GigiSP ne arata chiar ei cum se face presa ok (marca) cu screenshoturi si cum se face presa de doi bani la noi. Marca - clar si raspicat ca un jucator de baschet este depistat pozitiv (cu o poza clara a unui teren de paschet). * frumos si transparent GigiSP - poza cu echipa de fotbal, joc de cuvinte astfel incat sa se asigure ca da toata lumea click, poate poate o fi Sergio Ramos sau macar unu cu nume ... * presa romana, atat sportiva cat si cea nesportiva nu a facut decat sa se catere pe o criza mondiala pentru a-si ridica reachul. Meschini, egoisti, diabolici, nenororiciti. Sunteti cei mai meschini oameni din tara asta de doi lei.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
21:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Leipzig - Atletico Madrid
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1