INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - ATLETICO

LIVERPOOL - ATLETICO 2-3 // Fanii lui Liverpool, scoși din minți de Adrian: l-au amenințat cu moartea!

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2020 10:54

Adrián, goalkeeperul spaniol  al lui Liverpool, care a gafat la primul gol cu Atlético (scor 2-3), a fost atacat. ”A primit sute de amenințări cu moartea”, a scris The Sun.

Alisson, titularul lui Liverpool și unul dintre cei mai buni portari din lume, s-a accidentat exact când Klopp avea mai mare nevoie de el. Înlocuitorul său, Adrián, a greșit la primul gol al lui Atlético, degajând direct la adversar înainte ca Llorente să înscrie pentru 2-1.

După meci, după ce campioana Europei a pierdut în prelungiri și a fost eliminată, o mulțime de fani roșii l-au atacat pe goalkeeperul spaniol, l-au insultat și chiar amenințat pe rețelele de socializare. L-au amenințat cu moartea, anunță tabloidul The Sun. Sute de amenințări cu moartea!

"Sunt foarte trist și dezamăgit, e ceva la care nu ne așteptam", a scris Adrián, susținut de managerul german. "Ne-a salvat în alte momente dificile", a declarat Klopp, care nu și-a ascuns însă supărarea: "Nu Adrián ne-a pierdut meciul. Dar nici nu ne-a ajutat".

Citește și:

Liverpool - Atletico Madrid 2-3 // VIDEO Jurgen Klopp, reacție necontrolată către propriii suporteri: „Idioții dracului!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
raducallin
raducallin  •  12 Martie 2020, 12:46

La 2-0 inchizi meciul.Cloppotaru a fost luat de val, a uitat sa sune retragerea...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  12 Martie 2020, 12:44

"Nu Adrián ne-a pierdut meciul. Dar nici nu ne-a ajutat"! O fraza a'la Pithya!

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  12 Martie 2020, 12:22

Echipa bulanoasa in general Liverpool.Roata se mai invarte.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează