INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - ATLETICO 2-3

Liverpool - Atletico Madrid 2-3 // VIDEO Jurgen Klopp, reacție necontrolată către propriii suporteri: „Idioții dracului!”

Captură BT Sport
Captură BT Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 10:02

Înainte de partida retur a „optimilor” Ligii Campionilor, Liverpool - Atletico Madrid 2-3, Jurgen Klopp (52 de ani), tehnicianul „cormoranilor”, a jignit mai mulți suporteri de pe Anfield.

  • Liverpool a fost eliminată din Champions League, după 2-4 la general cu Atletico (detalii, AICI)

Suporterii lui Liverpool prezenți la meci au vrut să dea mâna cu germanul, însă acesta a avut o reacție necontrolată: „Lăsați mâinile jos, idioții dracului!”.

Momentul petrecut aseară în Anglia vine într-un moment delicat pentru Europa. Pandemia de coronavirus face tot mai multe victime, iar fotbalul este din plin afectat. Recent, UEFA a interzis strângerile de mână înaintea partidelor din competiţiile europene, iar tot mai multe meciuri se dispută fără spectatori.

„Nu putea să vorbească frumos?”

Presa din Marea Britanie nu a condamnat gestul lui Klopp, alegând să analizeze mai degrabă într-un mod neutru: „Klopp nu-și asumă riscuri”, „Și-a luat măsurile de precauție necesare”, sau  „Acesta nu este un moment bun pentru a cere un salut, băieți”, au fost câteva dintre constatările jurnaliștilor englezi.

Totuși, suporterii au taxat ieșirea lui Jurgen Klopp și l-au criticat pe Twitter: „A fost arogant!”, „Nu putea să vorbească frumos? Mane cum a reușit?”, „Dacă Mourinho ar fi făcut același lucru, presa ar fi tratat altfel subiectul”.

Înaintea partidei, Klopp a avut o abordare care a devenit ulterior virală în cazul pandemiei de coronavirus:

„Uitați, ceea ce nu îmi place în viață este ca într-o situație foarte serioasă să fie importantă părerea unui antrenor. Nu înțeleg asta. Chiar nu înțeleg. V-aș putea întreba pe voi același lucru, sunteți în aceeași poziție ca mine.

Nu este important ce spun celebritățile. Nu. Trebuie vorbit despre asemenea lucruri la modul corect. Oamenii care nu au cunoștințe, ca mine, nu trebuie să vorbească despre lucrurile despre care ar trebui să vorbească oamenii care au cunoștințe” 

Premier League, interzis fanilor

Măsuri fără precedent urmează să fie anunțate în Anglia: Premier League nu va fi suspendat, însă meciurile se vor disputa cu porțile închise. Presa din Anglia scrie că toți deținătorii de abonamente vor putea să vadă meciurile online, de acasă.

Planul guvernului va fi anunțat oficial odată ce numărul total de cazuri de coronavirus din Marea Britanie va depăși 500. De asemenea, niciun meci nu va mai fi transmis în baruri, pentru a evita aglomerările de oameni.

460 de cazuride coronavirus au fost depistate în Marea Britanie, până miercuri seara

Manchester City - Arsenal, deja amânat

Meciul dintre Manchester City și Arsenal, care era programat miercuri, a fost amânat, întrucât mai mulți jucători și staff-ul „tunarilor” au fost plasați în carantină.

Acest lucru s-a întâmplat, deoarece aceștia au intrat în contact cu patronul lui Olympiacos, Evangelos Marinakis, care a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

VEZI ȘI:

PSG - DORTMUND 2-0 // Scene jenante, aseară, în Liga Campionilor: „Să le dăm șase-șapte fiilor de târfă. Să-i umilim!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
calicon
calicon  •  12 Martie 2020, 14:56
Postat de cneius pe 12 Martie 2020, 10:42

Putea sa dea mina cu ei iar apoi sa se stearga cu un servetel cu alcool, ce mare lucru !

Asa este ,dar cum mai baga frica in populatie?

883758598355956
Adrian Fulgos  •  12 Martie 2020, 12:25
Postat de don_carlos pe 12 Martie 2020, 11:14

Daca ai fi vazut meciul, ai fi stiut ca Atletico a fost umilita, din primul minut pana la greseala semi-portarului Adrian din min 98.

Serios? Unde-i umilința cînd cîştigi ambele meciuri si te califici? Tu poate ca ai vazut meciul, dar esti sigur ca l-ai inteles? Sa domini nu inseamna sa cistigi. De data asta profesorul Simeone a predat lecții profesorului Klopp.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  12 Martie 2020, 12:22

Serios? Unde-i umilința cînd cîştigi ambele meciuri si te califici? Tu poate ca ai vazut meciul, dar esti sigur ca l-ai inteles? Sa domini nu inseamna sa cistigi. De data asta profesorul Simeone a predat lecții profesorului Klopp.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează