INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

CORONAVIRUS // River, mai tare decât Guvernul! Refuză să joace, și-a trimis jucătorii acasă și a închis clubul temporar!

Articol de - Publicat sambata, 14 martie 2020 11:16

Gruparea din Buenos Aires nu a acceptat să joace în partida de astăzi, cu Atlético Tucuman. ”Clubul se va închide total de azi, 14 martie, pentru o perioadă nedeterminată”, a anunțat River. Deși Guvernul hotărâse ca meciurile să se joace cu porțile închise.

Astăzi, River Plate avea programat un meci din Cupa Superligii, acasă, cu Atlético Tucuman. Dar a avut un răspuns extrem de clar. Nu! A refuzat, pur și simplu.

„Urmărind recomandările Organizației Mondiale a Sănătății și atenți la diferitele rezoluții ale guvernului național și ale orașului Buenos Aires legate de pandemia de coronavirus, River a hotărât să se închidă integral începând de astăzi, 14 martie, pentru o perioadă nedeterminată”, a comunicat clubul "milionarilor", potrivit cotidianului Olé.

A trimis jucătorii acasă și a închis porțile clubului! Chiar dacă Guvernul argentinian hotărâse ca partidele din campionat să continue cu porțile închise.

Meciurile din Copa Libertadores și din preliminariile Americii de Sud ale Mondialului din 2022 au fost deja amânate.

Citește și:

Coronavirusul lovește tot: primul jucător din Bundesliga și primul profesionist din Franța, pozitivi!

Copa Libertadores: 8 ”roșii” și bătaie generală, cu poliția la marginea terenului, în Gremio - Internacional // VIDEO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează