GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. FOTO București, un oraș pustiu » Imagini surprinse azi: fotoreporterul GSP a luat străzile la pas

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2020 14:30

România a intrat de luni, 16 martie, în stare de urgență, din cauza cazurilor de coronavirus existente în țara noastră.

  • Numărul total de persoane infectate cu COVID-19 a ajuns la 184 în România. Dintre acestea, 16 persoane au fost declarate vindecate
  • Președintele Klaus Iohannis (60 de ani) a decretat stare de urgență. Motivele + efectele pe care această măsură le are asupra țării, AICI

Bucureștiul e departe de forfota unei zile normale de marți. Fotoreporterul GSP Raed Krishan a surprins cadre sugestive, astăzi, la amiază, de pe marile bulevarde, din Centrul Vechi și Parcul Cișmigiu, puncte de reper ale Capitalei.

+43 FOTO

Dacă în alte perioade aceste zone erau suprapopulate, acum, cetățenii ascultă recomandările autorităților și preferă să stea în casă, evitând astfel, pe cât posibil, ieșirile în oraș.

Iar acest fapt este resimțit din plin. Terasele, locurile de joacă pentru copii sau străzile cândva ticsite de oameni sunt acum mai libere decât niciodată.

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
10204137777121520
Teodor Taicutu  •  17 Martie 2020, 18:17

Uite ca exista o tagma plina de speranța și încredere...taximetristii aia țepari de vor 1 milion / km sunt tot acolo. Vorba aia: "In Univers, în fiecare secunda, se naște un prost, important e sa îl găsești" :))

chromophobia
chromophobia  •  17 Martie 2020, 18:11

Am fost sa-mi fac niste provizii de alimente cum le fac saptamanal,nu ca multi imbeci.li care cred ca vine apocalipsa si am vazut un nene cu aparat foto care poza doar in zonele in care nu era niciun om.Insa daca il mutai mai in dreapta,in alt unghi,aproape ca toti cei 100 de oameni se sarutau in grup,necunoscandu-se.Asa ca terminati cu prostiile.Nu mai este asa aglomerat ca inaintea pandemiei insa mai sunt oameni care sunt nevoiti sa mearga la munca pt ca asa e starea de urgenta in Romania

1373765025983354
Dumitru Gabriel-Sorin  •  17 Martie 2020, 17:13

La ce oră s-a plimbat omul vostru prin oraș? Peste tot era o aglomerație ca în zilele bune: Obor, Iancului, Colentina.Coposu, Carol, Unirii...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează