CAMPIONATE  ·  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Un președinte din Serie A vrea reluarea antrenamentelor pe 4 aprilie: „Sunt ca muzicienii de pe Titanic”

Vineri, 20 Martie, 19:48

Damiano Tomassi, președintele Asociației fotbaliștilor din Italia, susține că un președinte din Serie A, fără a da nume, vrea că echipa lui să reia antrenamentele pe 4 aprilie, în ciuda pandemiei de coronavirus care a lovit în Peninsulă. 

Italia trece prin cele mai grele momente de la apariția coronavirusului. Astăzi și-au pierdut viața 627 de persoane, cel mai negru bilanț. În total, 4.032 de oameni au murit din cauza COVID-19. 

Situația nu i-a speriat pe toți, dacă ne luăm după declarația lui Damiano Tomassi:„Unii președinți sunt precum muzicienii de pe Titanic. Cântă în timp ce vasul se scufundă. Antrenamente pe 4 aprilie? Înseamnă că nu realizezi cât de serioasă este situația!”.

Un președinte de club vrea reluarea antrenamentelor

Conform Corriere della Sera, au apărut primele tensiuni între președinții principalelor cluburi. Pentru că unii lideri, precum Lotito (Lazio) sau De Laurentiis (Napoli), vor ca echipele să se întoarcă deja la antrenamente, în timp ce alții (Agnelli, de la Juventus, e unul dintre ei) refuză. 

VIDEO / Informații importante despre coronavirus

Citește și alte știri despre modul în care e afectat fotbalul de coronavirus: O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1