INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Un președinte din Serie A vrea reluarea antrenamentelor pe 4 aprilie: „Sunt ca muzicienii de pe Titanic”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 19:48

Damiano Tomassi, președintele Asociației fotbaliștilor din Italia, susține că un președinte din Serie A, fără a da nume, vrea că echipa lui să reia antrenamentele pe 4 aprilie, în ciuda pandemiei de coronavirus care a lovit în Peninsulă. 

Italia trece prin cele mai grele momente de la apariția coronavirusului. Astăzi și-au pierdut viața 627 de persoane, cel mai negru bilanț. În total, 4.032 de oameni au murit din cauza COVID-19. 

Situația nu i-a speriat pe toți, dacă ne luăm după declarația lui Damiano Tomassi:„Unii președinți sunt precum muzicienii de pe Titanic. Cântă în timp ce vasul se scufundă. Antrenamente pe 4 aprilie? Înseamnă că nu realizezi cât de serioasă este situația!”.

Un președinte de club vrea reluarea antrenamentelor

Conform Corriere della Sera, au apărut primele tensiuni între președinții principalelor cluburi. Pentru că unii lideri, precum Lotito (Lazio) sau De Laurentiis (Napoli), vor ca echipele să se întoarcă deja la antrenamente, în timp ce alții (Agnelli, de la Juventus, e unul dintre ei) refuză. 

VIDEO / Informații importante despre coronavirus

Citește și alte știri despre modul în care e afectat fotbalul de coronavirus: 

Scenariul unui virusolog german demontează toată strategia de pe continent: „Sunt convins că abia atunci vom putea începe meciurile”

CORONAVIRUS. Patronul care l-a ofertat pe Mircea Lucescu a dat afară 9 jucători, inclusiv staruri trecute pe la Arsenal sau Barcelona

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează