INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Coronavirusul pune stop fotbalului! Competițiile din Italia continuă să fie afectate

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2020 13:25

Epidemia de cornavirus perturbă grav şi Cupa Italiei, ambele semifinale fiind amânate. Mai mult, până la 31 martie nu vor mai avea loc evenimente sportive decât cu porţile închise.

Cele 27 de noi decese înregistrate marţi i-au speriat pe italieni. Ameninţarea extinderii epidemiei Covid-19 i-a făcut pe guvernanţi să adopte măsuri mai drastice şi în privinţa fotbalului, şi a oricăror manifestări publice. La recomandarea Comisiei Ştiinţifice Medicale şi a premierului Conte, până la sfârşitul lunii nu vor mai putea avea loc evenimente sportive decât, în cel mai bun caz, fără suporteri. Serie A îşi închide porţile cinci etape!

Lazio ocupă prima poziție în Serie A. Vezi AICI clasamentul din Italia

12 meciuri deja amânate!

Din cauza coronavirusului, suferă şi Cupa Italiei. Dacă marţi seară s-a decis ca returul semifinalei Juventus - Milan să nu se mai dispute nici cu stadionul gol, azi s-a aflat că şi celălalt meci programat joi pe San Paolo, Napoli - Inter, se va amâna cu acordul celor două cluburi, bulversând un calendar şi aşa superaglomerat. În total, de la "explozia" virusului ucigaş au fost oprite zece meciuri din Serie A şi alte două din Coppa Italia.

În Spania s-a anunţat că Valencia-Atalanta (Ligă) şi Getafe-Inter (Europa League) vor avea loc tot cu porţi închise. 

79 de oameniau murit din cauza coronavirusului în Italia, unde sunt înregistrate 2.502 de persoane infectate

Vezi și:

RB Leipzig a expulzat 20 de fani japonezi de pe stadion, de teama coronavirusului!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close