INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

RB Leipzig a expulzat 20 de fani japonezi de pe stadion, de teama coronavirusului! Niponii, lăsați mască de comportamentul nemților

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2020 11:36

Un incident incredibil a avut loc în Germania, în ultimul weekend de Budesliga. Înainte de startul meciului Leipzig - Leverkusen (scor 1-1), douăzeci de fani au fost dați afară din stadion!

Cei douăzeci de fani erau toți japonezi, iar organizatorii s-au temut să nu fie purtători de coronavirus. „Oficialii de pază au fost instruiți să verifice grupurile de persoane care vin din zone cu potențial risc, în conformitate cu recomandările institutului Robert Koch. Din păcate, în acest caz, s-a făcut o greșeală cu privire la oaspeții noștri japonezi”, au scris oficialii echipei RB Leipzig într-un comunicat.

E trist să pleci entuziast la meci și să nu-l mai vezi, dar nu e vina nimănui”, au acceptat suporterii, care fuseseră invitați din partea sponsorului nipon al lui RB.

129 de oameniau fost depistați pozitiv cu coronavirus în Germania

Scuze tardive pentru fanii niponi

Ca urmare a reacțiilor negative primite de către RB Leipzig, oficialii echipei au declarat în cursul zilei de marți că s-au întâlnit cu fanii din Japonia, că și-au cerut scuze sincere și că i-au invitat să participe la următorul meci al echipei, din postura de oaspeți. 

Fanii niponi au ratat un spectacol impresionant oferit de ultrașii lui Leipzig în meciul cu Leverkusen. Fanii lui RasenBall Leipzig au afișat duminică, la meciul cu Leverkusen, un banner pe care scria "Dragoste, Pace și RasenBall".

RB Leipzig a expulzat 20 de fani japonezi de pe stadion, de teama coronavirusului! Niponii, lăsați mască de comportamentul nemților

Vezi și:

Coronavirusul pune sub semnul întrebării disputarea Jocurilor Olimpice » Pierderi financiare IMENSE

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
vladutz13
vladutz13  •  04 Martie 2020, 12:18

Penibil. Asa procedeaza si cu italienii?

danny_l
danny_l  •  04 Martie 2020, 12:12

Ar trebui sponsorul să retragă sponsorizarea către RB Leipzig, adică eu îți dau o căruță de bani și tu îmi scoți conaționalii din stadion?

danny_l
danny_l  •  04 Martie 2020, 12:09

Patron japonez la Leipzig,i-aș fi dat pe toți cei responsabili afară

Vezi toate comentariile (3)
Comentează