INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

„The Terminal” reloaded » Blocați în aeroport, 3 fotbaliști dorm pe jos și mănâncă de două ori pe zi!

Imagine de arhivă de pe aeroportul din Frankfurt. sursa foto: flickr.com +32   FOTO
Imagine de arhivă de pe aeroportul din Frankfurt. sursa foto: flickr.com

Articol de - Publicat joi, 23 aprilie 2020 11:39

Fotbaliștii argentinieni Leonardo Gil (Al-Ittihad), Sergio Vittor (Damac FC) și Cristian Guanca (Al-Shabab) așteaptă de 6 zile, într-un terminal din Frankfurt, permisul de intrare în țara natală.

"Terminal", pelicula americană cu Tom Hanks în rolul pincipal, a devenit realitate la Frankfurt. Trei fotbaliști argentinieni, Leonardo Gil (Al-Ittihad), Sergio Vittor (Damac FC) și Cristian Guanca (Al-Shabab), au rămas blocați într-un terminal al aeroportului din metropola germană. 

Ei au plecat spre casă din Arabia Saudită, vinerea trecută, via Frankfurt și Sao Paulo. Dar pe aeroportul din metropola germană au primit vestea că nu se fac zboruri din Brazilia către Argentina. Și de atunci, tot așteaptă un semn de la autoritățile lor. 

„Nu înțeleg de ce guvernul ne-a lăsat în urmă”

Permisul de intrare în țară poate fi obținut doar de la Autoritatea Națională de Zbor (ANAC), ce trebuie să consulte guvernul și Ministerul Sănătății. „Am bătut la toate ușile posibile. E păcat. Zboară avioane goale spre Buenos Aires, ca să aducă de acolo non-argentineni. Nu înțeleg de ce guvernul ne-a lăsat la urmă", a comentat Gil. 

De aproape o săptămână, în așteptarea ok-ului, cei trei dorm mai mult într-un terminal al aeroportului, pe jos, în condițiile în care, la hotelurile de tranzit din zonă, apar camere libere foarte rar. Guanca este și cu soția, și cu cele două fiice și cu mama de 56 de ani. 

„The Terminal” reloaded » Blocați în aeroport, 3 fotbaliști dorm pe jos și mănâncă de două ori pe zi!
  • Cristian Guanca / Sursă foto: futebolatino.lance.com.b

Gil: „Facem tot ce putem pentru copii, ne mai jucăm cu ei. Oamenii de aici sunt foarte amabili. Ne întreabă mereu cu ce ne pot ajuta și ne dau de mâncare de două ori pe zi".

8 goluria marcat Guanca în acest sezon pentru Al-Shabab

„The Terminal” reloaded » Blocați în aeroport, 3 fotbaliști dorm pe jos și mănâncă de două ori pe zi!
  • Sergio Vittor. Sursă foto: Photosport

FOTO. Imagini inedite de pe mapamond, în timpul pandemiei de COVID-19

+28 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Doctorul Pompiliu Popescu: „Coronavirusului îi place dulcele din sânge. Poate fi fatal inclusiv celor care sunt pachete de mușchi”

COVID-19. Marcel Vela, reacție promptă după avertismentul lui CTP: „Modificăm această restricție”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează