INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Coșmar în Anglia! După ce a stat un an din cauza unei tromboze, Angus MacDonald a aflat că are cancer de colon: „Viața nu e chiar un drum ușor”

Articol de - Publicat joi, 05 septembrie 2019 10:04

Pentru Angus MacDonald (26 de ani), clipele dificile par să nu se mai termine. Stoperul lui Hull City (liga secundă engleză) de-abia scăpase de o tromboză venoasă profundă, care îl ținuse un an pe tușă, aștepta cu nerăbdare să reintre, când a primit o veste și mai dură. Englezul are cancer de colon.

Angus MacDonald, 26 de ani, stoperul lui Hull City, nu a mai jucat un meci oficial din 28 august 2018.

„Diagnosticul e șocant, dificil de suportat”

„Nu mi-e ușor să scriu acest mesaj, dar nici viața nu e chiar un drum ușor. Diagnosticul e șocant, dificil de suportat”, a postat Angus pe Instagram. 

„Totuși, am o familie fantastică, prieteni și oameni foarte buni în jurul meu pentru a mă ajuta să depășesc această perioadă grea. Ridic fruntea și privesc spre noua provocare. Sunt pregătit de luptă. Gata să fac orice pentru a fi din nou sănătos și a reveni pe gazon”, a completat englezul.

Doctorii i-au dat un motiv de optimism. Maladia a fost descoperită în stare incipientă și MacDonald are șanse să scape. 

16 meciuria jucat Angus MacDonald în toate competițiile la Hull City din ianuarie 2018

800.000 de euroa plătit Hull pentru MacDonald când l-a transferat de la Barnsley

VEZI ȘI:

Un jucător forțat să plece de la Antwerp acuză: „Bölöni mi-a luat toate clipele frumoase. Dau vina pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează